Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 серпня 2010, 12:50 Секс і почуття
Міжнародну ЗГ, що займалася проституцією, викрито в Криму
Міжнародну ЗГ, що займалася проституцією, викрито в Криму

Курортний сезон у розпалі. До Криму приїздить дедалі більше туристів. Разом з ними на півострів звідусіль квапляться "нічні метелики". Міжнародну злочинну групу, що спеціалізувалася на наданні сексуальних послуг, викрили правоохоронці в Ялті.

Повії працювали на території готельного комплексу "Ялта - Інтурист". Командувала в кублі розпусти громадянка Росії. Бандершу затримали в кафе, де вона смакувала каву.

Затримана:

- Почему Вы волнуетесь так? - Я не волнуюсь. Налетела куча людей. Может вы бандиты?.. - Мы же не в масках. Милиционеры, тем более, что показали вам удостоверение... - Подошли схватили за руки. Неизвестно, на каком основании. -А вы не знаете? -Я не знаю.

За сусіднім столиком під наглядом "мамки" чекали клієнтів хвойди: дівчата з України та Росії. Судячи з усього, фірма інтим-послуг існувала тривалий час, сутенерка мешкала в дорогому номері готелю.

Затримана:

-Давно здесь? - Два с половиной месяца. - И все это время отдыхаете? Ну а источник дохода? - Любовник богатый. Воздух мне полезен крымский.

Слідство з’ясувало, що на спритницю працювали більше десяти дівчат. Година роботи кожної: 200 доларів. Добовий прибуток у сезон: понад 3000 доларів.

Іван Похилько, заступник керівника управління ГУ МВС України в АР Крим:

- В настоящее время организатор ПГ, гражданка России арестована, и проводятся дальнейшее мероприятия по документированию деятельности ПГ в целом и привлечению всех ее участников к уголовной ответственности

У номері бандерші вилучили велику суму грошей. Відносно росіянки порушили кримінальну справу за статтею "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Тож пані з комфортного номера в готелі може принаймні на чотири роки перебратися на незручні нари.