Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 липня 2010, 12:01 Секс і почуття
У Криму хлопець згвалтував 8-річну дівчинку, щоб позбутися боргу
У Криму хлопець згвалтував 8-річну дівчинку, щоб позбутися боргу

Пробачу борг, якщо зґвалтуєш дитину. Таке от спало на думку 16-річному збоченцю в Криму. Інший, в якого теж не все в порядку з головою, погодився. Життя 8-річної дівчинки покидьки оцінили у 50 гривень.

Анатолій Місюра, перший заступник керівника ГУМВС України в Криму:

- Поспорил с друзьями и проиграл спор, и был должен за это определенную сумму денег.

Узяти цю невелику суму 16-річному учневі Гвардійської школи-інтернату було ніде. А однокласники насідали. І одного дня, прогулюючись на околиці села в Симферопольському районі, хлопці висунули умову: виконаєш наше бажання - пробачимо борг.

Анатолій Місюра, перший заступник керівника ГУМВС України в Криму:

- Чтобы он произвел развратные действия в отношении проходящих мимо малолетних детей.

Поруч проходили дві малолітні дівчинки. Спочатку вони злякалися, угледівши трьох хлопців. І одна з них втекла. Інша заспокоїлася: упізнала хлопця, що підійшов - це був дядько однієї з її подруг. Той узяв довірливу дитину за руку і повів стежкою в хащі. Дівчинка відчула недобре тільки тоді, як знайомий розстелив спортивну куртку на землі й став знімати з неї одяг.

Затриманий:

- Начал раздевать.

- Она плакала?

- Да.

- Удары наносили?

- Да, рукой левой в живот.

- От полученного удара она падала?

- Да!

Не звертаючи уваги на сльози та благання 8-річної дитини, він зґвалтував її. Увесь цей час за жахливим дійством спостерігали двоє товаришів.

Затриманий:

- Потом, когда я все сделал, пацаны крикнули, что кто-то идет. Там шли две женщины. Я быстренько оделся и убежал домой.

Попри те, що приятель виконав їхнє бажання, негідники вирішили, що на 50 гривень його "подвиг" не тягне.

Затриманий:

- Когда я пришел домой после этого преступления, С. позвонил моей сестре и сказал, чтобы я отдал меньшую сумму денег - гривен 20. То, что я сделал, он меня простил за это, чтобы я дал еще ему хотя бы гривен 20.

Правоохоронці затримали кривдника вже наступного дня. Парубок не відпирався й усе спокійно розповів. Судово-психіатрична експертиза підтвердила його осудність. Тож за ґратами він проведе від 10-ти до 15-ти років. Але в тюрмі йому доведеться несолодко: там не люблять ґвалтівників. А на дівчинку чекає тривала реабілітація психічного й фізичного здоров'я.