Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 квітня 2010, 13:49 Секс і почуття
Двоє російських сутенерів намагалися вивезти з Луганська групу дівчат
Двоє російських сутенерів намагалися вивезти з Луганська групу дівчат

На українок і далі шалений попит у сусідній Росії. Черговий гурт жриць кохання затримали правоохоронці на кордоні. Троє краль у супроводі двох росіян намагалися перетнути державну межу, аби натішитися та ще й заробити. Проте, великому й чистому коханню за гроші завадили міліціянти.

Молоді росіяни в Україні гостювали більше місяця. Весь цей час мешкали в номерах люкс готелів, харчувалися в найдорожчих ресторанах і активно знайомилися з жіноцтвом. Щовечора до них заходило не менше п'ятьох дівчат. Аби справити враження, парубки витягали з широких штанин тугі гаманці й розповідали, що вони представники поважної фірми у Воронежі, а дівчата потрібні для надання ескорт-послуг статечним клієнтам.

Олександра, повія:

- Они нам рассказали, что все будет в шоколаде, что 50 процентов от заработка мы будем себе оставлять. 50 процентов сутенерам. Проблем не будет, потому что крыса серьезная. Нам это очень понравилось.

Кількатижневі кастинги та співбесіди врешті завершилися. Росіяни обрали повій для роботи за кордоном. Наймолодшій із краль щойно виповнилося 17-ть.

Олександра, повія:

- Мы должны были жить в двухкомнатных апартаментах вдвоем, личный охранник, охрана круглосуточно. Условия работы - работаешь столько, сколько сможешь, неограниченно.

У день від'їзду сутенери згадали про конспірацію, і влаштували автопробіг містом. Кружляли доти, доки не пересвідчилися: хвоста немає. І зі спокійним сумлінням рушили в бік кордону. Там спритників і затримали правоохоронці.

Cергій Демченко, заступник керівника відділу УМВС України в Луганській області:

- В ходе проведения комплекса мероприятий была задержана группа для документирования преступной деятельности, и при пересечении государственной границы Украины последние были задержаны вместе с вывозимыми девушками.

Сутенери переконували: везли своїх супутниць на екскурсію до Воронежа, й жодної іншої мети не було. Та правоохоронці не ймуть віри тим словам.

Cергій Демченко, заступник керівника відділу УМВС України в Луганській області:

- Будет кто-то к нам пытаться приезжать за живым товаром - будет пресекаться сразу сотрудниками нашего управления. И мы не будем давать вывозить девушек на территорию Российской Федерации и других стран.

Євген Соломін, Тетяна Погукай, Микола Рижченко, Луганська область, НТН.