Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 квітня 2010, 15:25 Секс і почуття
На Київщині чоловік згвалтував хвору на ДЦП 10-річну дівчинку
На Київщині чоловік згвалтував хвору на ДЦП 10-річну дівчинку

На Київщині нелюд зґвалтував десятирічну дівчинку, хвору на ДЦП. Її з кровотечею до медиків привела сестра. Гадала, то почалися критичні дні. Та правда виявилася страшною. Хто познущався з немічної дитини, з'ясовував на місці Олександр Дем'янчук.

У нас зґвалтована дитина-інвалід: таку новину повідомили міліціянтам Богуславські медики. Такого в районі ще не було. Десятирічну дівчинку, хвору на ДЦП, привела до лікарні її старша сестра. Каже, про погане навіть не думала. Вважала, то вікове.

Любов, сестра постраждалої:

- Я прийшла додому. Не помічала нічого. Менша сестра присіла на мою кровать і встала. Я побачила червону пляму. Подивилася - штани в крові.

Медики одразу запідозрили лихе. Огляд гінеколога це підтвердив.

Володимир Носко, заступник головного лікаря Богуславської центральної лікарні:

- Оглянув її акушер-гінеколог, побачив розриви, синці в області зовнішніх статевих органів. Надана була допомога зупинили кров, і дитинка була шпиталізована у гінекологічне відділення.

Міліціянти одразу вирушили до села Розкопанців, де жила дівчинка. Там і затримали підозрюваного. Ним виявився чоловік найстаршої - третьої сестри. Свого часу батько дітей помер, а матір позбавили батьківських прав. Відтоді молоде подружжя стало опікуном дівчат. Люба розповідає, раніше за господарем не помічала нічого поганого.

Старша сестра постраждалої:

- Ви раніше не помічали нездорової уваги до себе?

- Все нормально було, він постійно на телефоні грався. Такого не помічали.

В які ігри грався чоловік - невідомо. Та одного дня він залишився наодинці з десятирічною вихованкою. Не зупинило опікуна й те, що мала хворіє на церебральний параліч.

Олександр Дем'янчук, кореспондент:

- 35-річному нелюду ніхто не завадив скривдити дитини. Він скористався недугою дівчини. Адже та від народження не розмовляла.

Нині дівчинка одужує. Та лікарі кажуть: їй потрібні тривала психологічна реабілітація й інше помешкання. Малу віддадуть до спеціального закладу для дітей, хворих на ДЦП. А опікуна покарають. Окрім цього, слідчі з'ясовуватимуть, хто дозволив віддати сестричок під опіку таких людей.

Георгій Артеменко, оперуповноважений Богуславського РВ міліції:

- Обидва опікуни перебували на обліку психіатра. Раніше судимі. Дана сім'я ще з 2005-го попадає у поле зору міліції. Тим, що громадянин Т. спільно з дружиною займалися крадіжками.

Скоєне не вкладається в голові сільському голові. Каже, родина проблемна, проте тиха.

Сергій Яцюченко, розкопанецький сільський голова:

- Я шокований, бо серед жителів скарг на цього чоловіка не було.

Що коїлося в цій хаті - знають тільки її мешканці. Сусіди здогадуються, але мовчать. Кажуть, бояться прокльону.

Олександр Дем'янчук. Олександр Мироненко. НТН.