Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 квітня 2010, 10:41 Секс і почуття
Ревнивець облив сірчаною кислотою обличчя своєї колишньої дружини
Ревнивець облив сірчаною кислотою обличчя своєї колишньої дружини

Ревнощі накипіли, і врешті вилилися сірчаною кислотою в обличчя. Так із колишньою дружиною поквитався чоловік із Хмельницького. Надто хотів повернути її після розлучення, і вирішив: не діставайся ж ти нікому.

Флакон сірчаної кислоти, окуляри, хустка, жіночий одяг. Так 28-річний чоловік пішов зустрічати колишню дружину.

Затриманий:

- Утром, когда шла на работу, я одел женскую одежду и плеснул кислотой в лицо. Просто кипела ревность, просто не осмысливал того, что делаю.

Солодке життя й кохання до смерті. Відмовлятися від обіцянок навіть після розлучення чоловік не бажав. З розірванням шлюбу не змирився. Кілька років переконував жінку повернутися - не почула, ще й коханого знайшла. Такого ревнивець стерпіти вже не міг.

Лариса Нечипорук, психолог:

- Можна сказати, що ця людина хотіла принизивши іншу, підняти свій власний соціальний статус, підняти себе, свою самооцінку. Що криється за цим вчинком - мабуть, просто відчуття власності: якщо вона не належатиме мені, то не належатиме нікому.

Обличчя в рубцях, пошкоджені очі. За зір постраждалої борються фахівці провідних вітчизняних клінік. Чи побачить жінка свою маленьку дитину, невідомо. Необхідна пересадка рогівки.

Олександр Гринчук, завідувач відділення термічної травми Хмельницької обласної лікарні:

- Це хімічні опіки, наслідки яких призвели до того, що постраждало обличчя, особливо верхня частина, а також постраждали рогівки обох очей.

Такі ушкодження карний кодекс класифікує як середні. Але їхні наслідки й попередня підготовка злочину тягнуть на суворе покарання.

Вадим Музика, слідчий Хмельницького МВ міліції:

- Дані тілесні ушкодження є середніми, проте, зважаючи на їх характер, вони є непоправними, непоправність виражається в тому, що дані тілесні ушкодження неможливо терапевтичними засобами зняти.

Кохання - своєрідна хвороба, переконують лікарі та науковці. Здебільшого, приємна, але бувають й ускладнення. Розлучення з коханими - неабиякий стрес, стверджують психологи. Пережити його гідно вдається не кожному.

Лариса Нечипорук, психолог:

- В таких ситуаціях люди переживають стрес. Стрес ще й укладається розчаруванням в житті, розчаруванням в чоловіках, в жінках, нерідко - в проблемах зі встановленням нових зв’язків, нових стосунків і, звичайно, це впливає на їхню самооцінку, на їхній світогляд.

Нові зв’язки чоловік налагоджуватиме вже за ґратами. За кислотоплескання йому світить до 10 років в’язниці.

Інна Дудченко, Інеса Пронік, Хмельницьк, НТН.