Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 березня 2010, 12:11 Секс і почуття
На Донеччині колишній засуджений зґвалтував 6-річну дівчинку
На Донеччині колишній засуджений зґвалтував 6-річну дівчинку

Приголомшлива новина з Донеччини. Колишній засуджений зґвалтував 6-річну дівчинку. Мати вранці відрядила дитину до крамниці, проте, вона зникла. По обіді її знайшли: на обличчі кров, одяг брудний. Зараз дитина в лікарні. Нападника затримали гарячим слідом. Поки підозрюваний спілкується зі слідчими, в камері СІЗО йому вже готують тепле прийняття.

25-річний молодик хильнув літр горілки. Збуджений блукав вулицями Авдіївки, аж тут побачив маленьку дівчинку. Тваринні рефлекси й алкоголь перетворили колишнього в'язня на потвору. Він хитрощами заманив 6-тирічну дитину до відлюдного місця, там її зґвалтував.

Затриманий:

- Напился, увидел девочку эту. Пригласил пойти в гости, поехать ко мне. Ну, поехали в Авдеевку, где я бомжую. Побыли там, поели. Потом поехали в другое место, где я обитаю. Туда приехали, я начал ее бить. Я ее там изнасиловал у себя, а потом в этом доме изнасиловал.

Аби не потрапити за ґрати, вирішив позбутися жертви: одягнув та потяг вулицями до хащ. Врятувала дитину від розправи випадкова жінка.

Олександра Дороніна, свідок:

- Позвонила мне мама, сказала, чтоб не садилась в автобус, поедем на машине. Я автобус пропустила, автобус уехал. В этот момент я осталась на остановке одна. Смотрю - парень ведет девочку. Сначала я не обратила внимания никакого, просто меня походка удивила сильно - шла косолапая. Потом я повернулась и присмотрелась: девочка вся в крови.  Я говорю: "Может ее кто-то побил? Давай скорую вызовем". Он сказал, что нет, я ее домой веду. Она сказала, что тут недалеко живет. Я говорю: "Домой ее вести не будем, я вызываю скорую".

Жінка навіть не підозрювала, що розмовляла з ґвалтівником дитини.

Затриманий:

- Еще наколки есть?

- Да: "Ловили, ловили, поймали, посадили". "Свобода - рай, один в четырех стенах". На спине нет, вот: "Мать - это святое".

На злочинця вже чекають сусіди в камері. Дівчинка ж у лікарні. Після виписки проходитиме тривалу психічну реабілітацію.

Світлана Шевченко, старший слідчий Авдіївського МВ міліції:

- В настоящий момент девочка не готова по состоянию здоровья к допросу, поскольку получила сильную психологическую травму, сильное обморожение. В ближайшее время она будет допрошена по уголовному делу. А ее пояснения знаем от врачей, которые оказывали ей медицинскую помощь.

Нині ґвалтівник намагається сховатися від покарання в лікарні для душевнохворих. За звірячий злочин закон передбачає довічне ув'язнення.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.