Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 грудня 2009, 12:25 Секс і почуття
У Чернігівському парку зґвалтували неповнолітню дівчину
У Чернігівському парку зґвалтували неповнолітню дівчину

Неповнолітню дівчину зґвалтували і в Чернігові. Так відзначилися двоє місцевих нероб. Напали на неї, коли йшла з братом. Той міг би й захистити сестру, якби не був п'яний як чіпок.

Двадцятишестирічний мешканець Чернігівщини разом із неповнолітньою сестрою приїхав до обласного центру на іменини. Все б нічого, та після рясного гуляння обоє вирішують навідати місцевий нічний клуб. Дорогу до розважального закладу пара обирає найкоротшу: через занедбаний парк поблизу залізничної станції. Не встигли ступити на неосвітлену доріжку, як ось тобі маєш: із темряви виринули двоє незнайомців.

- Один из парней начал избивать молодого человека. А второй за руку оттянул девушку. Оттянул метров 50 от меня в правую сторону, потом заставил эту девушку вступить в половую связь неестественным путем.

Дівчинка щосили пручається, намагається кричати, але одразу замовкає. Як не підкориться - брата вб’ють. А парубка, тим часом, гамселить один із нападників.

- Употреблял спиртные напитки и был сильно выпивши, и самостоятельно не мог передвигаться на ногах. А его сестра 15-летняя боялась за своего брата.

У той самий момент неподалік проходили кілька перехожих, але втрутитися ніхто не наважився. Нападники забрали у жертв мобілку та півтисячі гривень.

Віктор Нагорний, перший заступник керівника Чернігівського МВ міліції:

- Було встановлено, що до зґвалтування причетний чоловік, який вже попадав у поле зору співробітників міліції. Раніше судимий за аналогічний злочин, звільнився в 2006 році. Дав правдиві свідчення, розказав, як все це було. Потерпіла його упізнала, і зараз він знаходиться у СІЗО.

Підозрюваному у зґвалтуванні двадцять п’ять. Він - мешканець Чернігова. Його поплічника-однолітка оголосили в розшук, а постраждала тепер спілкується із психологами. За словами фахівців, якби дівчина знала елементарні правила самооборони, її зустріч із ґвалтівником могла би закінчитися інакше.

Вадим Шаповал, тренер школи рукопашного бою:

- Если она нигде не занималась, если она хоть какие-то навыки физподготовки имеет, прежде всего - освободить руки. И сопровождать это ударами ногой в пах. Какой бы противник не был - это очень эффективный момент. Освобожденной рукой можно вцепиться за волосы, за уши. Мгновенно нужно здесь же разворачиваться и убегать, звать на помощь.

Андрій Герко, Олександр Кругликов, Аркадій Моос, НТН.