Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 квітня 2016, 00:29 Пограбування
Рівнянина пограбували двічи за добу
Рівнянина пограбували двічи за добу

У Рівному за день двічі пограбували чоловіка. Коли зловмисники напали на жертву вдруге, ще й побили. З проламаним черепом 58-річний постраждалий у лікарні.  Як почувається і чи упіймали нападників?

Серед ночі на чоловіка, який лежав неподалік одного з кафе в Рівному, пізні перехожі не звертали уваги. Вочевидь, думали, що той просто п'яний. Швидку викликали тільки, коли біля голови бідолахи розпливлася ціла калюжа крові. Щоправда, поранений від ушпиталення відмовився, помалу звівся на ноги й пішов додому. В лікарню потрапив наступного ранку. 

Микола Тимощук, завідувач нейрохірургії Рівненської міської лікарні:

- Проведена комп'ютерна томографія. Травма розцінена, як травма середнього ступеня. Перелом склепіння черепа, основи черепа, забій головного мозку легкого ступеня.

Віктору 58 років. Він розповів, що того дня став жертвою двох нападів. Спочатку чоловіка обдерли як липку в Нетішині Хмельницької області.

Віктор, постраждалий:

- Я їхав з Крупця, запізнився на останню маршрутку, щоб на Рівне. І там ждав, щоб таксі взяти. До мене підійшов один, каже: треба їхати на Рівне? Давайте відійдемо. Я пішов, і там двоє мене держали і почистили - гроші забрали і мобільний телефон.

У гаманці Віктора було близько двохсот гривень. Та хоч і з порожніми кишенями, чоловік потрапив додому - упіймав попутку. Водій підвіз пасажира під будинок, зачекав, доки той винесе гроші.  А Віктор, на свою біду, подався до місцевого кафе - заспокоїти нерви. Щойно вийшов із закладу - вдарили ззаду.

Віктор, постраждалий:

- Удар був такий, що я  впав. Більше нічого не помню. Удар був от сюди, тут все воно кровоточило і тут все болить.

Нападники знову обібрали кишені жертви. Цього разу здобич зловмисників - близько тридцяти гривень!

Любов Гуда, речниця ГУ Нацполіції в Рівненській області:

- Зараз поліцейські встановлюють усіх можливих свідків цієї події, щоб з'ясувати характер отримання тілесних ушкоджень. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 ККУ, тобто "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

Та чи знайдуть зловмисників? Віктор говорить - нетішенських злодіїв зможе впізнати, а ось рівненських - навряд чи. До того ж, нині чоловік більше заклопотаний власним здоров'ям. Бо оговтуватися від пережитого буде ще довго.