Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 квітня 2016, 23:24 Пограбування
На Полтавщині затримали братів-розбійників
На Полтавщині затримали братів-розбійників

Полтавські полісмени затримали двох чоловіків, які за добу встигли пограбувати двох жінок: стареньку сусідку у своєму селі та випадкову дівчину в обласному центрі. А залякували жертв палицею та кулаками.

Раїса Леонтіївна нині на лікарняному ліжку. Побита й налякана. Жінка розповідає - вийшла до сусідів купити свіжини, та шлях їй перегородили двоє чоловіків. Із палицею в руках накинулися на стареньку.

Раїса Леонтіївна, постраждала:

- Ідуть вони назустріч, ні хат же ніде, нічого, за ставком, і мене раз у ліцо кулаками. Ну що я проти їх, як я із паличкою єлі ходю.

Вже за секунду жінка опинилася на землі.

Раїса Леонтіївна, постраждала:

- Збив мене з ніг, а потом начав бити носками по голові. І палку побив на мені. Я цим глазом не бачила, цим - єлі-єлі.

Нападники забрали мобільного телефона, гаманця з тисячею гривень та втекли. Бідолашна ледве підвелася та пошкутильгала до сусідів. Саме вони й викликали медиків та поліцію. Попри струс мозку і біль в усьому тілі, постраждала описала нападників до дрібниць. Тож дуже швидко одного підозрюваного затримали в Полтаві. Грабіжник встиг накоїти лиха й там.

Сергій Чиж, заступник керівника ГУ Національної поліції в Полтавській області:

- Цього ж вечора в місті Полтава близько 23 години вчинив напад на дівчину, яку пограбував.

Розбійниками виявились двоє братів. Одному 31 рік, іншому - 41. По жертву далеко не пішли - і пограбували власну сусідку. Утім, нині запевняють: нападу не планували.

Затриманий:

- Шел я пьяный по трассе, увидел бабушку эту. Сначала кулаком, потом ногой. Забрал телефон, забрал гроши и вытратыв на свои нужды.

Зараз обидвоє підозрюваних у СІЗО. За свої п'яні витівки можуть потрапити за ґрати на 10 років.