Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 березня 2016, 23:51 Пограбування
У Дніпропетровську автокрадій розбився, угоняючи чергову автівку
У Дніпропетровську автокрадій розбився, угоняючи чергову автівку

Він переграв копів, але перехитрити долю - не зміг. На Дніпропетровщині в аварії загинув серійний викрадач автомобілів. А буквально за добу до смерті він зміг втекти від поліції на чужому Мерседесі.

На цьому відео центром Дніпропетровська мчить "Мерседес". Водія, який грубо порушує правила, переслідують і намагаються зупинити дві патрульні машини. За кілька сот метрів порушник не втримує керма й врізається в дерево. Втім, упіймати винуватця ДТП правоохоронцям не вдалося. Бо той - утік!

Олег Літун, керівник кримінальної поліції м. Дніпропетровська:

- Гражданин скрылся, ушёл в неизвестном направлении, а его пассажир был задержан.

Андрій - пасажир розбитого "Мерседеса". Чоловік запевняє: того дня став заручником ситуації. За півгодини до затримання він зустрівся з приятелем - Олегом. Друг, який був при кермі престижної іномарки, запропонував підвезти. Той факт, що автомобіль - крадений, Андрій зрозумів, лише коли їх почала переслідувати поліція.

Андрій, пасажир:

- Он заметил, что за нами идёт слежка, и прибавил газа. После этого мы летели уже по центру, ну поцепляли некоторые машины, после чего ударились при повороте в дерево. Когда он скрылся с места происшествия, я уже реально понял, что машина в угоне.

Той, хто розбив "Мерседеса" й накивав п'ятами  - професійний викрадач іномарок. Так кажуть у поліції, і додають: лише за останні три місяці колишній тюряжник поцупив із десяток легковиків! За спроби продати "німця" зловмисника й мали затримати. Та він виявився спритнішим. Утім, перехитрити долю Олег не зміг. Наступного дня чоловік знову викрав авто, але, переганяючи його в інше місто, розбився на трасі.

Олег Літун, керівник кримінальної поліції м. Дніпропетровська:

- Мёртвому ничего не предъявишь. Единственный вопрос - у данного преступника были сообщники, через которых он пытался сбыть автомобили. Вот их будем находить и привлекать к уголовной ответственности.

Кілька викрадених машин оперативники вже знайшли й повернули власникам. А ось чи зможуть правоохоронці вийти на слід всіх членів банди, дізнаємося згодом.