Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 січня 2015, 22:41 Пограбування
У Запоріжжі молодик "обгорів на крадіжці"
У Запоріжжі молодик "обгорів на крадіжці"

Намагався пограбувати кіоска з шаурмою, а опинився з опіками в лікарні. Таке сталося з 29-річним запоріжцем. Нині грабіжник-невдаха в лікарні, та чи чекатиме на нього суд - поки невідомо.

Усе сталося близько третьої ночі. Двоє приятелів вирішили пограбувати ятку з шаурмою. Спочатку винесли прилад для приготування східної страви.

Дмитро Жолобов, заступник керівника відділу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області:

- Через время злоумышленник вернулся в киоск, при этом он держал в руках зажженную сигарету. Газовая смесь успела наполнить помещения киоска и произошел хлопок. В результате чего произошло возгорание внутренней облицовки киоска на площади 10 кв.м. Сам злоумышленник, 1985 г.р., пострадал.

З опіками рук і обличчя першого та другого ступенів чоловік опинився на лікарняному ліжку.

Олег Мангуленко, лікар-анестезіолог міської клінічної лікарні №5 Запоріжжя:

- Состояние, в данный момент, средней тяжести. Помощь стандартная: обезболивание, перевязки, инфузионная терапия, в данный момент. Такие ожоги лечится порядка до трех недель.

Сам постраждалий на камеру про свої кримінальні пригоди розповідати не хоче. Поза мікрофон каже - проходив повз кіоска, щось спалахнуло, потрапив у лікарню. Найімовірніше, після одужання постраждалий піде додому, адже власник згорілої ятки заяви до міліції писати не став.

Олександр Солошенко, співробітник ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Выездом на место происшествия было установлено, что пожар произошел вследствие утечки газа и воспламенения емкости с газом. В настоящее время по факту проводится проверка.