Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 листопада 2014, 13:21 Пограбування
У столиці пограбували майбутнього священика
У столиці пограбували майбутнього священика

Хотів врятувати самогубцю, та спіймався на гачка злочинців. У столиці рецидивісти скоїли розбійний напад на майбутнього священика. Вони підійшли до хлопця в кав'ярні й запропонували врятувати друга, який начебто хоче скоїти суїцид. Проте у парку накинулися на молодого церковнослужителя й забрали гроші.

Травмами і втратою гаманця закінчилося смакування кави для молодого хлопця - майбутнього священика. У кафе біля станції метро Либідської до юнака підсіли незнайомці. Розговорились. Коли чоловіки дізналися про його служіння в церкві, запропонували зробити добру справу - врятувати самогубця. Мовляв, їхній приятель хоче скоїти суїцид, треба його відмовити. Майбутній священик зголосився допомогти. Дорогою до вигаданого бідолахи на хлопця накинулись. 

- У меня была наличка, 1300 гривен, надо было заплатить, вложить эти деньги, и мы идем по парку, и я ощущаю на себе удар, удар сзади, я оборачиваюсь, хотел ответить, я развераюсь - уже удар второй, в голову.

Отямившись, хлопець одразу викликав міліцію. Правоохоронці діяли оперативно. Під час огляду території вони натрапили на двох чоловіків, схожих на описаних постраждалим.

Наталія Титова, помічник керівника Голосіївського РУ м. Києва: 

- Інформацію було передано по рації, працівники, які несли службу неподалік, спрацювали швидко і професійно та оперативно, по прикметам було затримано двох чоловіків, потерпілий їх одразу впізнав. Зловмисниками виявились 48-річний уродженець Волинської обасті та 40-річний житель Хмельниччини, раніше судимі за майнові злочини.

Затримані, котрих раніше вже засуджували, спочатку заперечували свою причетність до нападу. Стверджували, що поверталися з будівництва й нікого не чіпали. 

Затриманий:

- Шли со стройки, остановіл патруль, и все, сказали - есть ориентировка, документы пердъявите, документы предъявили, и все, сели в машину, ждали, привезли этого избитого, в крови всего.

Нині затримані в СІЗО. За розбій їх можуть повернути в тюрму на 10 років.