Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 жовтня 2014, 20:46 Пограбування
На Черкащині затримали автокрадіїв
На Черкащині затримали автокрадіїв

Хотіли нажитися на чужому, а потрапили в ДТП. На Черкащині сталася аварія з крадіями автомобілів. Злочинці переганяли машину з Кіровограда до Києва, втім місця призначення не дістались.

Інформація про викрадену автівку, що мчить Черкащиною, надійшла від кіровоградських правоохоронців. Вони попередили пости ДАІ. Водій, тікаючи, не впорався з кермуванням, і машина зіткнулася з іншою. З місця пригоди злодії втекли.

Олександр Козубенко, керівник підрозділу УМВС України в Черкаській області:

- Було задіяно спецроту міліції, оточили ділянку лісу і болота, де переховувались, одного затримали одразу по гарячим слідам, іншого в результаті тривалого переслідування.

Внаслідок ДТП водія і пасажирку Фольксваґена заблокувало в салоні. Визволити їх вдалося лише рятувальникам. Обидвох постраждалих одразу доправили до найближчої лікарні. А злочинців з викраденої Інфініті - у Кіровоград. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. Своєї вини кермувальник, що вже був засуджений, не заперечує.

Затриманий:

- Я виступав в ролі перегонщика автомобіля, мав доставити до Києва. Встретились, я приложил пістолет к віску и попросил постоять в лесу. Ехали, не остановились ГАИшникам, занесло, а очнулись уже в милиции.

За скоєне викрадачеві та його напарникові загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 15 років.