Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 квітня 2014, 20:02 Пограбування
У Житомирі інтернет-роман закінчився побиттям і пограбуванням
У Житомирі інтернет-роман закінчився побиттям і пограбуванням

Випадкове знайомство з дівчиною через Інтернет ледве не коштувало 18-річному житомирянину життя. Спочатку парочка листувалася в мережі. Згодом вирішили зустрітися. Автівкою їздили містом. Аж раптом подрузі закортіло до бабусі. Щойно прибули за адресою, на парубка напали двоє підлітків.

Знайомство в мережі здалося 18-річному юнакові спочатку звичайним товариським спілкуванням. Та після тривалої переписки парочка вирішила зустрітися. Хлопець, неначе справжній сучасний принц - примчав машиною. Запросив дівчину проїхатися з вітерцем вулицями, гуляли парком. Раптом супутниця поскаржилася, що натерла новим взуттям ногу, тож попросила парубка відвезти її до бабусі, щоб там перевзутися. Коли ж автівка зупинилася за кількасот метрів від нібито потрібної оселі і подруга вийшла, за кілька хвилин на водія напали двоє в масках з битками. Жорстоко відлупцювали та вивезли за місто. Там у напівпритомного хлопця забрали 200 гривень, мобільного телефона й подалися геть. Коли постраждалий прийшовши до тями, зумів повідомити про напад правоохоронців.

Микола, постраждалий:

- Встретился с девушкой, попросила подвезти. Приехали, она тянула время - выбежали пацаны и начали: Есть деньги, телефоны?. То есть, не успел ничего ответить, ничего сделать, сразу же начали бить битой по голове.

Віктор Курган, керівник підрозділу Житомирського РВ міліції:

- Було встановлено, що дана подія до даного громадянина відбувалась ось на цьому місці, де у громадянина було невстановленими особами відібрано його особисті речі: мобільний телефон, картку Приватбанку, та нанесено йому тілесні ушкодження невідомими предметами.

Правоохоронці одразу ж почали відпрацьовувати версію причетності до злочину дівчини. В оселі 17-річної житомирянки виявили та вилучили чорну балаклаву. Згодом навідалися і до ймовірних нападників - 17-ти та 15-ти років. У них знайшли дерев'яні битки, чорні маски й мобільного телефона постраждалого. Окрім того, в помешканні був пістолет, якого віддали на експертизу. Про причину нападу юні злочинці говорять неохоче.

Затриманий:

- Для чего вы его побили?

- Меня попросил друг. Как я могу оценить, сейчас что будет, то будет уже.

- А тогда, когда делал, что думал?

- Ничего не думал, всё нормально.

За скоєний злочин хлопчаки можуть потрапити за ґрати на тривалий термін - від семи до дванадцяти років.