Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 березня 2014, 21:26 Пограбування
У Дніпропетровську рецидивіст скоїв жорстоке пограбування та ДТП
У Дніпропетровську рецидивіст скоїв жорстоке пограбування та ДТП

Аби вкрасти автівку, мало не вбив чоловіка. У Дніпропетровську колишній в'язень, щоб забрати машину, тяжко поранив водія. Потім п'яний зловмисник скоїв ДТП і лише дивом не наїхав на двох пішоходів.

Біля берега Дніпра місцеві рибалки натрапили на закривавленого чоловіка. Про жертву та обставини злочину люди одразу сповістили міліцію й викликали швидку.

В'ячеслав Клешня, керівник Жовтневого РВ міліції м. Дніпропетровська:

- В районі коси, поблизу житлового масиву "Перемога", громадянину пенсійного віку невідомий громадянин спричинив тілесні ушкодження, а також заволодів його автомобілем "ВАЗ-2107".

Сімдесятичотирирічного рибалку з трьома глибокими ножовими ранаи забрали до реанімації. Нині пацієнт на межі життя та смерті. Підозрюваного в тяжкому злочині схопили того самого дня. 46-річний колишній в'язень, мандруючи містом, скоїв ДТП й ледь не вбив ще двох людей.

Вадим Дубиневич, співробітник ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Был задержан вышеуказанный автомобиль под управлением водителя, который находился без каких-либо документов, с явными признаками алкогольного опьянения.

Підозрюваний:

- Имя - отчество Ваше?

- Не знаю.

- Ну а имя есть?

- Забыл.

- Автомобиль Ваш?

- Нет, друга.

- А как попали в аварию?

- Ну на косе крутануло. Женщина шла с ребёнком, чтоб не сбить, я крутанул. Лучше землю пахать, чем ребёнка убить.

Нині затриманого перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів. За замах на вбивство з корисливих мотивів чоловікові загрожує до 15 років за ґратами або ж довічне ув'язнення.