Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2013, 22:57 Пограбування
Грабіжники в коробках намагалися пограбувати склад
Грабіжники в коробках намагалися пограбувати склад

Троянській кінь по-одеському. На відомому базарі, Сьомому кілометрі, затримали крадіїв, що проникли у склад у картонних коробках. Вночі вони вилізли зі схованки й набрали речей на 200 тисяч гривень. Шкіряні сумки та взуття складали в порожні паковання. Вдосвіта спільники спробували забрати спритників разом з товаром, та не встигли.

Шоста ранку. Відомий на всю країну базар Сьомий кілометр. Підприємці викликають комірницю. Їм потрібно терміново вивезти зі складу свій крам. Першим завантажили "Мерседеса Віто". На виїзді його дверцята замість охорони відчинили співробітники карного розшуку. У багажному відділі вони виявили запечатані скотчем дві великі картонні коробки. Коли відкрили їх,  побачили дивний товар.

На креативну ідею крадіжки обізнаних злочинців наштовхнула історія про троянського коня. Вони винайняли на великому складі камеру для зберігання товару. Ввечері завезли 40 картонних коробок. Нібито повних. Насправді «крам» був тільки у двох: напівоголені молодики. З собою у схованку вони взяли воду та трохи їжі.

Віталій Негря, керівник відділу Овідіопільського РВ міліції:

- После того, как закрылся склад, из двух коробов вылезло два человека и воровали по всем ячейкам товар, который им не принадлежит, соседних коммерсантов товар.

До ранку всі коробки були напхані вкраденими речами. Злодії також повернулися у свої криївки, і навіть якимось робом заклеїли їх скотчем. На свіжому повітрі на спритників чекали шестеро спільників. Вони мали вивезти товар з базару. Та хитруни не врахували одного: всередені складів є  відеоспостереження. Тож міліція заскочила злочинців на гарячому.

- Вот две коробки они уже погрузили в этот бус, вот 6 коробок они приготовили на погрузку. Брали сумки и обувь, которая им не принадлежит.

Украдено товару на 200 тисяч гривень. Його вже повернули власникам. А креативним крадіям, шістьом українцям і двом громадянам В’єтнаму,  загрожує ув'язнення на термін від п'яти до восьми років.