Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2013, 23:46 Пограбування
На Тернопільщині юнаки побили та пограбували інваліда
На Тернопільщині юнаки побили та пограбували інваліда

Побили, пограбували й до багажника запхали! Так на Тернопільщині троє молодиків розправилися із інвалідом. Собі на лихо, пізно ввечері чоловік зупинився на трасі, щоб підвезти юнаків.

Пізно ввечері 40-річний автовласник повертався своєю дев'яткою до рідних Чернівців. У Тернопільському санаторії щойно закінчив черговий реабілітаційний курс. Замість лівої ноги - протез, тож їхав повільно. На узбіччі помітив трьох молодиків. Благали підвезти.

Постраждалий:

- По людяності зупинився. Я там в тій місцевості всіх підвозив. Ніколи не міг подумати, що таке може статися.

Грошей з подорожніх чоловік ніколи не брав. Як плату сприймав спілкування і щиру подяку. Товариство повідомило - їде до найближчого села. Та подорож виявилася значно коротшою.

Руслан Поліщук, заступник керівника Збаразького РВ міліції:

- Проїхавши три кілометри, один із пасажирів, котрий сидів за водієм, почав його душити, наказавши зупинити транспортний засіб.

Щойно авто загальмувало - молодики витягли інваліда з салону, заходилися бити чоловіка його ж милицями. У гаманці нарахували лише 100 гривень. Нічим розжитися - вирішили розважитися. Запхали власника машини до багажника й гайда їздити. Та кермували невміло - транспорт вилетів на узбіччя. Парубки залишили бранця в багажнику і накивали п'ятами.

Постраждалий:

- Вони всі потікали, розбили машину. Почав вибивати двері і вибиратися, і кричати, щоб люди допомогли.

Крики про допомогу почули нічні рибалки. Викликали швидку й міліцію. Вже наступного дня нападників затримали. Троє безробітних, один - раніше засуджений. Викрадання авта, розбій і пограбування - за все це, підраховують правоохоронці, може загрожувати семирічне ув'язнення. До того ж молодики мають відшкодувати постраждалому всі витрати на ремонт авта.