Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 березня 2013, 12:50 Пограбування
В Горлівці злодії-віртуози вкрали 3 автомобілі
В Горлівці злодії-віртуози вкрали 3 автомобілі

Вкрасти за 60 секунд. Сюжет відомого голівудського фільму майже повторився в Горлівці, на Донеччині. Щоправда акторів було двоє, та й автівки дешевші. Про злодіїв-віртуозів далі в сюжеті.

- В один прекрасный вечер я угнал автомобиль, после этого я угнал еще их несколько.

Першим постраждав підприємець у селищі Пантелеймонівці, що неподалік Горлівки. Його "годувальницю" викрали з-під вікон будинку.

Лаврентій, постраждалий:

- Приехал домой в 8 часов и лег спать. Проснулся в 2 часа, смотрю машины нету. Обратился к сотрудникам милиции. Позвонил, сказал: угнали машину. Они приехали, посмотрели, уехали. Потом утром позвонили и сказали: приезжай в райотдел, мы нашли твою машину.

У райвідділі постраждалий побачив не лише свою автівку, а й викрадачів. Вони розповіли жалісливу історію. Мовляв, старенькими Жигулями прямували в Горлівку. Коли в автівці майже скінчився бензин, чоловіки почали міркувати: як одному з них вчасно повернутися додому. Намислили - вкрасти ще один транспорт.

Затриманий:

- Ему надо домой вернуться до утра потому, что у него домашний арест. Говорит: поможешь мне, если что? Я говорю: что помочь? Я не умею ничего. Он говорит: та делать ничего не надо, просто постоишь, если что - маякнешь, больше от тебя ничего не требуется.

Так поїздили іншою машиною, потім історія з бензином повторилася, тож викрали третю автівку. Ініціатор пригод пояснити свої вчинки не може.

Затриманий:

- Я сколько раз пытался себе это объяснить, я когда чуть-чуть выпью - я не контролирую себя, а утром, когда осознаю, то уже поздно, я половины ничего не помню.

Нині приятелі в СІЗО. Проти них розпочали кримінальне провадження і ймовірно обидвох ув'язнять. Єдине, в чому сумніваються слідчі: чи дійсно друзі хотіли лише поганяти містом.

Павло Панасюк, керівник Горлівського МУ міліції:

- Автомобили все были обнаружены около 5-ой шахты, загнаны туда, возле террикона, место не людное, и стояли все не поврежденные - только с раскуроченными замками.