Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2012, 22:14 Пограбування
На Донеччині викрадали та спалювали автівки
На Донеччині викрадали та спалювали автівки

Викрадене спопелити. Молодики брали автівки, аби поїздити, а натішившись, транспорт спалювали. Діяли в Червоноармійську на Донеччині.

Постраждав від крадіїв-піроманів і Олександр. Увечері, як завжди, припаркував автівку біля будинку, а вранці її не побачив.

Олександр Мещанинов, постраждалий:

- Вышел на улицу, не обнаружил автомобиля, увидел куски стекла на земле, понял, что это не шутка и скорее всего угнали.

Чоловік одразу зателефонував у міліцію. Правоохоронці машину знайшли швидко.

Олександр Мещанинов, постраждалий:

- Через 20 минут перезвонили и сказали, что сейчас подъедет опергруппа и поедем на место происшествия. Приехавши на место происшествия. Обнаружили сгоревший автомобиль, в котором я узнал свой.

Міліціянти паліїв шукали півроку. Ними виявилися місцеві мешканці, одного з яких вже притягали до відповідальності за такі злочини. На справу йшли, підбадьорившись спиртним.

Юлія Павловська, співробітниця Червоноармійського МВ міліції:

- В ходе распития спиртных напитков у данных лиц созревал план на завладение транспортным средством. Реализуя свой преступный умысел, фигуранты заблаговременно знали, что сожгут автомобиль, так как необходимо скрыть следы преступления.

Підозрюваний:

- Первый раз влетели в яму и решили скрыть свои следы (отпечатки пальцев) - подпалили автомобиль, второй раз такая же аналогичная ситуация, в третий раз закончился бензин.

- И вы решили подпалить автомобиль?

- Да.

Злочинці викрадали лише недорогі машини, в яких не було сигналізації. Тепер каються й запевняють - готові відшкодувати збитки постраждалим автовласникам. Та лише цим не відбудуться. Проти паліїв розпочали кримінальне провадження.