Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 грудня 2012, 15:20 Пограбування
УЛуганську сталося озброєне пограбування
УЛуганську сталося озброєне пограбування

145 різаних ран дістала 20-річна студентка в Луганську під час зустрічі на вулиці з невідомим чоловіком. Він накинувся ззаду, почав виривати сумку з речами і штрикати ножем. Поранив найбільше руки і груди. Ця сутичка могла закінчитися трагедією, якби нападника не наполохав стукіт жіночих підборів. Різун покинув закривавлену дівчину, схопив її сумку і зник. Містяни наполохані: адже за останні тижні це вже другий такий напад у Луганську.

Дарина того вечора поверталася додому після дев'ятої вечора з уроків англійської мови. Каже: коли побачила невідомого чоловіка, спочатку не переймалася. Адже й гадки не мала, що він почне переслідувати. Раптом відчула, як незнайомець підбіг ззаду, закрив їй рота й почав штрикати ножем.

Дарина, постраждала:

- Я уже подошла к подъезду, слышу шаги, он зажал мне рот, ножом потом начал бить.

Вулична екзекуція закінчилася так само швидко, як і почалася. Нападника наполохала невідома жінка на підборах.

Дарина, постраждала:

- Услышал звук от шпильки, он отвлекся, я начала отбиваться и убежала.

Нападник забрав її сумку й зник у темряві. Дівчині ж випадкові перехожі допомогли викликати швидку.

Олександр Пизин, заввідділу Луганської обласної лікарні:

- Доставлена скорой помощью с места происшествия - нападение с нанесеним множественных колото-резаных ран грудной клетки и обех рук.

Загалом на тілі дівчини медики нарахували 145 колото-різаних ран. Пацієнтку вже прооперували, її життю нічого не загрожує. Тим часом місцевих мешканців напад наполохав. Кажуть - то вже не перший такий злочин. Це підтвердили й правоохоронці.

Тетяна Погукай, керівник відділу УМВС України в Луганській області:

- Это второе преступление на этой территории, аналогчиное этому. По первому преступлению лицо пока не установлено. Мы состоавили фоторобот и надеемся, что милиции помогут найти пресутпника.

Постраждала підтвердила: раніше чоловіка ніколи не зустрічала. І жодної здогадки,  чому він напав саме на неї. Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Крім нападу зі спробою вбивства йому інкримінують ще й пограбування. Злочинець забрав у дівчини мобілку, гроші та банківські картки.