Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 вересня 2012, 22:01 Пограбування
У Києві двоє школярів і медичний працівник жорстоко побили хлопців через фотоапарат
У Києві двоє школярів і медичний працівник жорстоко побили хлопців через фотоапарат

Двох молодиків по-звірячому відлупцювали в столичному парку. А все - через бажання забрати чужого фотоапарата. Виникло воно у цілком пристойних на вигляд людей.

Вечір, парк "Перемоги", фотосесія. Двоє двадцяти дворічних киян тестували новий  дорогущий фотоапарат. Раптом помітили, за ними стежать.

Анатолій, постраждалий:

- Ми вирішили, що вони могли підбігти і щось схватити, поцупити нашу техніку, тому ми вирішили забрати речі і піти з того місця.

Їх таки перестріли у нелюдному місці троє молодиків. Попросили віддати особисті речі. Погрожували ножем та пневматичним пістолетом. Хлопці стали своє добро боронити, та вистачило їх ненадовго.

Анатолій, постраждалий:

- Вони били ногами, спочатку намагалися протистояти, але зважаючи, що у них був ніж і пістолет, нам було психологічно важче це робити.

А тріо нападників роззлостилося не на жарт. Копали жертв по обличчю, стрибали на них, кілька разів вистрелили. Далі, забрали сумки, і втекли.

Анатолій, постраждалий:

- Забрали три сумки, одна з яких була з фотоапаратом, сумка з особистими речами, водійське посвіджчення, гаманці, телефон.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Від пережитого хлопці оговталися не відразу, спочатку приїхали додому, потім повідомили швидку й правоохоронців, тобто, з моменту скоєння злочину, минула десь година.

Тобто, вже й слідів тих нелюдів не лишилося. Утім, міліціянти  вирахували лихочинців досить просто. І вже за тиждень трійця свідчила у райвідділку. Їх заскочили на гарячому, коли  продавали крадене.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Всі троє - кияни, вони не судимі, до цього у них проблем із законом не було, двоє  - 17-річні юнаки, студенти столичних коледжів, старший товариш - медичний працівник, і перебуває на посаді в одній із столичних клінік.

Школярам не вистачало кишенькових грошей. А лікареві - на весілля. Оце й був мотив, що штовхнув людей на злочин.

Міркуватимуть тепер над ним років з десять у в'язниці.