Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2012, 00:15 Пограбування
Щоб здобути грошей на день народження, молодик на Донеччині ледь не зарізав жінку
Щоб здобути грошей на день народження, молодик на Донеччині ледь не зарізав жінку

З кривавим розмахом відзначив 20-річний ювілей мешканець Селидового, що на Донеччині. Перед очима у дворічної дівчинки він ледь не вбив її матері. Мала дістала шок і відтепер боїться гострих предметів.

День народження молодик вирішив відсвяткувати бучно. Та не вистачило грошей. То взяв ножа і вийшов на вулицю - добувати.  Там одразу зустрів першу жертву. У жінки при собі гривень не було, хлопець штрикнув її ножем і побіг далі.

Затриманий:

- У меня день рождения был. Я был пьяный и пошел на преступление.

- Вы сразу знали, на что вы идете?

- Я не думал, что так получится.

- А как вы хотели?

- Ну, просто, чтобы деньги взять и все.

Другою жертвою різуна стала молода мати з дворічною донькою. Жінка також не мала при собі грошей, утім погодилася віддати нападникові мобільного телефона. Та ця здобич ювіляра не влаштувала.

Світлана, постраждала:

- Целился. Вообще мне нож в шею шел. Я нагнула голову, и получилось, что ножем он мне попадает в голову. У меня получается, что от меня отъезжает велосипед и я за этим велосипедом. Слышу, что он меня в лопатку ножом ударил. У меня падает велосипед, падает ребенок. Ребенок начинает плакать. Я наклоняюсь за велосипедом и за ребенком, и он бьет меня еще раз где-то в районе легкого.

Молодик різав жінку, поки в нього не зламався ніж. Тоді кинувся тікати. Кривавого ювіляра правоохоронці затримали наступного дня.

Олексій Борковець, заступник керівника Селидівського МВ міліції:

- По данному факту Селидовским горотделом возбуждено уголовное дело по ст 187 УК Украины (Разбой). Лицо задержано. Судом была избрана мера пресечения - содержание под стражей. Данное лицо сейчас находится в изоляторе временного содержания. Проводятся следственные действия.

Нині Світлана почувається добре. Її рани потроху загоюються, та жінка стривожена, каже - донечка досі не оговталася від шоку.

Світлана, постраждала:

- Когда первый раз при ней стали готовить кушать после этого происшествия, она стала кричать и плакать: дядя маму коль-коль. Она теперь боится ножей. Ножи мы теперь убираем. Кушать при ней… Ничего не режем, потому что она всего этого теперь боится.

Правоохоронці з`ясували, що нападник був однокласником старшої доньки Світлани. Тож у цій родині неврівноваженого різуна запам`ятають надовго.