Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 червня 2012, 11:18 Пограбування
В Одесі затримали автокрадіїв-різників
В Одесі затримали автокрадіїв-різників

Стан 58-річного одесита, якого позаминулого тижня зрешетили ножем - стабілізувався. Нагадаю, два брати, вихідці з Середньої Азії, по-звірячому порізали чоловіка та вкрали його машину, щоби потім продати на запчастини. Бандитів затримали гарячим слідом. Тоді й з'ясували: цей напад - не перший. Були й інші жертви.

На водіів він нападав не вперше. Цього разу 18-річний хлопчина взяв із собою шістнадцятирічного брата. Зловмисники зупинили автівку, попросили відвезти їх в район Слобідки на вулицю Озерну.

- Направо

- Здесь направо? 

- Да.

 Нападники знали - цей район ввечері безлюдний. Щойно водій зупинився, його почали люто штрикати ножем. 

- Так, один раз куда?

- Вот так.

- В шею справа, да?

- Да.

- Что после этого? Водитель отреагировал как-то?

- И еще два раза.

- Сразу?

- Да. Я ещё три раза в лицо ударил.

- Каким образом?

- Вот так.

- В область носа?

- Да.

- Так, и что дальше?

- И ещё четыре раза вот сюда.

Після цього брати викинули закривавленого чоловіка з авта й поїхали. Майже бездиханного, постраждалого помітив мотоцикліст. Він викликав швидку та міліціянтів.

Руслан Єйников, співробітник патрульної служби міліції ГУ МВС України в Одеській області:

- Во время несения службы заметили данный автотранспорт - пытались остановить, начали, дали по радиостанции ориентировку остальным нарядам и задержали, заблокировали на перекрестке улиц Заболотного - Днепродорога и задержали, вызвали группу.

Брати розповіли, що ховатися наміру не мали. Після злочину забрали свого чотирнадцятирічного співвітчизника й подалися продавати авто. Та базар уже не працював, тому молодики просто їздили містом. Тут їх і затримали. Родичі постраждалого водія досі не доберуть, звідки така жорстокість у нападників.

Родич постраждалого:

- Доктора просто сделали чудо, огромное им спасибо хотя бы за то, что хотя бы вот пока он жив и более не менее стабилизировался, то есть дышит сам и давление держит сам. Однозначно, таким людям не место в обществе, потому что, ну это реально звери. Убить человека за кусок железки, да ударь ты его или выкинь из машины, забери ты этот металлолом.

Стан постраждалого зараз стабільно тяжкий. А проти затриманих уже порушено кримінальні справи за двома статтями - замах на вбивство та незаконне заволодіння транспортним засобом.