Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 червня 2012, 12:19 Пограбування
На Київщині напали на таксиста
На Київщині напали на таксиста

І знову напад на таксиста. Жорстоко розстріляли з пневматичної зброї  п'ятдесятисемирічного мешканця Київщини. П'ять куль ще й досі в його голові.

- Поступив визов, на телефон - забрать дєвочку з міського кладбища.

 Незабобонний таксист рушив згідно із замовленням. Але на цвинтарі його ніхто не чекав. Водій проїхав коло, й уже мав намір забратися геть. Аж раптом шлях перегородив молодик зі зброєю в руках. Дуло навів на Віталія.

- Вилазь з машини! Я тебе вб'ю. Я кажу - ти чо, вообще бахнутий?

 

- Я вже почувствовал щось неладне, не глушив двігатель, заблокирував двері.

Під час розмови таксист упізнав нападника - свого постійного клієнта. І він був не сам. Десь із-за кущів гукнули - стріляй.

Віталій, постраждалий:

- Коли роздалися вистріли, я прикрився рукою, мені 6 вистрілів у руку пішло, ну і в це время включив передачу, потом руку отняв от руля, і в це время почали стрілять у вісок, ну по газам і пішов, главноє, що я вискочив з території кладбіща.

У нього влучили сімнадцять разів. Кульки, якими стріляли, хоч і невеликі, але уразливу дію мають чималу. Вони розбили скло в авті, вирвали шмат годинника й зрешетили тіло чоловіка.

Павло Глушаниця, лікар Броварської центральної районної лікарні:

- Звернувся хворий 57 років, з 5-ма кульовими пораненнями з пневматичної зброї, в області голови, потилиці, щоки і віска.

У медзакладі постраждалому обробили рани. Куль не витягали. Бо поки їх складно навіть відшукати під шкірою. Заспокоюють хворого тим, що травми могли бути гірші.

- Могли бути задіті магістральні судини, вісочна кістка, око.

Доки таксиста лікували, правоохоронці затримали трійцю нападників. Усі - місцеві. Закон, пояснюють, переступили через брак грошей на гулянку. Розбійникам загрожує з десяток років ув'язнення.

- На даний час молодики знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання.

Таксист нині оговтується від нападу. Здоров'я дає про себе знати.

- Давленіе повишене, температурить, на антибіотиках сижу.

Та він уже знову таксує. Тепер каже - клієнтів обиратиме ретельніше.