Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 березня 2012, 12:35 Пограбування
На Київщині працівники АЗС дали відсіч банді грабіжників
На Київщині працівники АЗС дали відсіч банді грабіжників

На Київщині двоє нападників намагалися пограбувати автозаправку. Зазвичай, зловмисники забирають гроші й тікають, та цього разу все закінчилось інакше, бо працівники АЗС відчайдушно чинили опір.

Напади на заправки на трасах - не рідкісні. Найгучніше таке пограбування за містом скоїли влітку торік. Тоді з цієї АЗС у Бородянському районі, що на Київщині, винесли майже 130 тисяч гривень. Цього разу злочинці обрали об'єкт на Чернігівській трасі.

Ігор Гордійчук, керівник автозаправки:

- Двое неизвестных заскочили в помещение магазина, ударом сбили заправщика, один рванул к кассе, за кассой находилась оператор, а второй стоял, не пускал к кассе остальной персонал.

Та персонал крамниці не розгубився. У нападників не було зброї, тож касирка вирішила чинити опір - боролася за 5 з половиною тисяч гривень.

Ігор Гордійчук, керівник автозаправки:

- Она успела нажать тревожную кнопку, и потом по мере того, как он овладел денежными средствами, она пыталась не дать ему выйти из территории кассового узла.

Далі до боротьби долучилася решта працівників заправки, які й затримали одного з нападників. Інший побачив, що операція провалилася, втік разом із трьома спільниками, що чекали в машині. Та згодом їх усіх схопили.

Юлія Барабаш, прес-офіцер Броварського МВ міліції:

- Працівниками карного розшуку проведено ряд оперативно-розшукових заходів. Зловмисники на даний час затримані. Знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу. По даному факту працівники міліції порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 187 - "розбійний напад".

За невдалий напад п'ятьом затриманим загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Правоохоронці з'ясовують, чи причетні зловмисники до інших таких пограбувань.