Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 березня 2012, 13:10 Пограбування
У Миколаєві інтернет-знайомий побив та пограбував 28-річну жінку
У Миколаєві інтернет-знайомий побив та пограбував 28-річну жінку

Шукати кохання в Інтернеті - марна справа. В цьому переконалася 28-річна мешканка Миколаєва. Запросивши ледь знайомого чоловіка до себе додому, жінка просто з порогу дістала удар по обличчю.

Історія цього знайомства в Інтернеті типова. Кілька вишуканих компліментів та жартів - і 31-річний чоловік неабияк зацікавив дівчину.

Постраждала:

- Я познакомилась с парнем в Интернете, мы с ним некоторое время переписывались, и потом он попросил номер телефона, и договорились с ним встретиться, пообщаться.

Інтернет-пристрасть спалахнула настільки, що жінка призначила побачення одразу в себе вдома. Чому наважилась пустити в квартиру ледь знайомого чоловіка - молодиця не каже. Втім, уже з перших хвилин вона гірко пошкодувала про свою довірливість.

Постраждала:

- Он сразу вошел в квартиру, и начал меня избивать, и украл все вещи. Вынесли всё, что было ценное, вплоть до документов.

Інтернет-знайомий нишпорив квартирою, поки не знайшов усе більш-менш цінне - прикраси, ноутбуки, техніку. Потім зателефонував знайомому, і вони разом винесли клунки з оселі. Щоправда, втекли грабіжники недалеко.

Олександр Козинський, керівник сектору Ленінського РВ міліції м. Миколаєва:

- Сотрудниками уголовного розыска города Николаева были задержаны два жителя города Николаева, которые совершили данный грабеж - уголовное дело возбуждено по статье 186 части третей уголовного кодекса Украины. Мера пресечения - от 4 до 8 лет лишения свободы.

Тепер віртуальний коханець і його товариш за ґратами. Пояснити мотив свого вчинку на камеру меркантильний кавалер з Інтернету, який був ініціатором пограбування, не схотів.

Затриманий:

- Ничего не буду рассказывать.

- Почему?

- Та просто не хочу.