Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 грудня 2011, 14:07 Пограбування
На Луганщині три підлітка пограбували другокласницю
На Луганщині три підлітка пограбували другокласницю

Троє дівчат із Луганщини пограбували другокласницю. Інцидент стався в парку, де трійця вигулювала свого собаку. А мала саме йшла повз - поверталася зі школи додому.

Вероніка того дня завітала до дідуся. Від нього дитина попрямувала додому. Дорога лежала через парк, яким щодня ходила до школи. Там учениця побачила на кілька років старших дівчат, які гуляли із собакою. Трійця стрімко наблизилась до малої і вчепилася за вуха.

Вероніка, постраждала:

- Они взяли меня и стали снимать сережки. Две побежали, одна стала успокаивать.

Заплакану дівчинку вдома зустріла мати. Вислухавши історію, звернулась до міліції.

Наталя, мати постраждалої:

- Она рассказала, что одна сидела, вторая держала за плечи, третья снимала. Я была, конечно, в шоке, что дети у детей такое сделать.

Заволодівши золотими прикрасами трійця помчала додому. В оселі однієї з грабіжниць здобич заховали. Там сережки згодом і знайшли правоохоронці.

Іван Ткаченко, інспектор Краснодонського МВ міліції:

- Благодаря тому, что девочка запомнила и описала преступниц, удалось в тот же день задержать девочек, которыми оказались трое девочек, учащихся школ от 11 до 13, самой старшей - 14.

Цікаво, що всі звинувачені з добрих родин. І батьки грабіжниць спочатку не повірили, що їхні чада здатні на таке. Переконалися лише, коли в оселі знайшли речові докази - золоті кульчики. Тепер проти злодюжок порушили карну справу за пограбування.