Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2011, 14:27 Пограбування
У Сімферополі господар із допомогою сусідів затримав квартирних злодіїв
У Сімферополі господар із допомогою сусідів затримав квартирних злодіїв

В Сімферополі злодіїв,що влізли до квартири, затримав господар. Парубок обідньої пори приїхав додому й побачив зламаний дверний замок. Він нишком зайшов до квартири й натрапив на двох незнайомців - ті пакували речі.

Сергій, постраждалий:

- Моему возмущению не было предела, я говорю: "Ребята, вам помочь?" Они после этого, как по команде, бросились на меня. Мы начали драться.

Та сили були нерівні, тож господар оселі вирішив відступити. Вискочив на сходовий майданчик, але зловмисники його наздогнали. Знову почали битися.

Сергій, постраждалий:

- Портмоне было в кармане, мы с тем другим валялись на полу: боролись, дрались, а тот второй поднялся, побежал, вытащил из кармана портмоне и убежал.

А за кілька хвилин повернувся, щоб визволити свого приятеля. Проте втекти крадіям не вдалося. Хазяїн квартири наздогнав одного на виході з під'їзду. На подвір'ї хлопець почав кликати на допомогу. Його почули сусіди.

Сергій, постраждалий:

- Они увидели пробегавшего мимо в крови мужика. Они сориентировались, поняли, что, скорее всего, это - тот. И они его догнали.

Злодіїв скрутили, потім зателефонували до міліції. До прибуття правоохоронців сусіди тримали грабіжників.

Сергій Ніколаєв, керівник Симферопольського РВ міліції:

- Ими оказались двое лиц кавказской национальности, временно проживающие в Симферополе. Один из них ранее судим за совершение квартирных краж в Днепропетровске.

Проти обох затриманих порушили кримінальні справи. Правоохоронці перевіряють, чи причетні кавказці до інших квартирних крадіжок на території Криму.