Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2011, 15:04 Пограбування
У Сімферополі чоловік знешкодив озброєного грабіжника
У Сімферополі чоловік знешкодив озброєного грабіжника

Напад на відділення зв'язку скоїли в Сімферополі. Серед білого дня, коли поштарки вже думали зачиняти двері на обід, до приміщення увірвався чоловік у масці з пістолетом. Що було далі - знають наші кримські кореспонденти.

Усе сталося за лічені секунди. Озброєний незнайомець кинувся на працівниць пошти. Завідувачка відділення, яка перебувала за бар'єром, стала тікати.

Людмила Коробова, керівник відділення зв'язку:

- Меня начинает ловить. Мы с ним аж до выхода дрались. Кусала я его, царапала, все, кричала, но что тут услышишь.

На щастя, крики про допомогу почув чоловік, що живе по-сусідству.

Сергій Чумаков, мешканець м. Сімферополя:

- Я стал посмотреть, что случилось, и увидел, что по парапету бежал мужчина в маске с пистолетом в руках, в черной куртке с капюшоном.

Чоловік кинувся до грабіжника, наздогнав, різко штовхнув у спину, а коли той впав, притис втікача своїм тілом. Цієї миті підбігла завідувачка. Разом вони забрали в нападника пістолета. Та вже роззброєному злочинцеві вдалося вирватися.

Сергій Чумаков, мешканець м. Сімферополя:

- Стал перебегать дорогу, я его догнал за дорогой, и повалил его уже там. В это время ехали работники ГАИ, они остановились и помогли задержать этого человека.

Міліціянти мужність чоловіка, що не побоявся озброєного злочинця, оцінили.

Сергій Чумаков, мешканець м. Сімферополя:

- Не страшно было? Все-таки с оружием?

- А я пенсионер МВД!

Грабіжника привезли в міліцію для подальшого розслідування. Там грабіжник розповів, що він - безхатченко, приїхав до Криму з Росії 5 років тому, ніде не працює, документів не має. Нині за фактом нападу триває слідство.