Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 жовтня 2011, 15:46 Пограбування
На Вінничині 17-річний хлопець перерізав горло таксисту й викрав автомобіль
На Вінничині 17-річний хлопець перерізав горло таксисту й викрав автомобіль

На Вінниччині 17-річний юнак намагався перерізати горло таксистові кухняним ножем. Коли машина була за містом, хлопець напав на чоловіка, вдвічі старшого за себе, й покинув помирати просто неба.

34-річний таксист Олександр не загинув дивом. Клієнт у Вінниці попросив відвезти його в Томашпіль. Водій погодився й дозволив юнакові сісти ззаду. Коли звернули з траси на путівець, хлопчина витяг ножа й різонув кермувальникові по горлу.

Затриманий:

- Він вибіг з машини. Сразу же. Момєнтально. Я його догнав, і два рази вдарив ногою по голові. Потом я сів в машину і поїхав.

Шашку служби таксі заховав у багажник "Міцубіші", туди ж кинув барсетку, в якій не знайшов грошей. Пізніше це все хлопець пожбурить в озеро. Лише згодом юнак дізнається, що в барсетці, у одному з потаємних відділів, лежала тисяча євро. Після нападу хлопець роз'їжджав із друзями. Удосвіта вмовив приятеля спалити машину. Мешканці села, побачивши полум'я, викликали міліцію.

Валерій Ковальчук, Юліямпільський сільський голова:

- Почули цей хлопок, вибігають - машина горить. Покликали сусідів. І чоловік 8, чи 9 цю машину тушили.

Весь цей час парубок був неподалік. У приміщенні недобудованої школи. Вийшов зі схованки, аби зустрітися з другом. Там і затримали його правоохоронці. Допитати як слід постраждалого водія поки не вдалося: в нього пошкоджена артерія.

Олександр Глянько, керівник управління ГУ МВС України у Вінницькій області:

- Большая потеря крови была, и он единственное мог сотруднику милиции и персоналу на записке пояснить - как его фамилия, имя, его мобильный телефон, номер машины, которая пропала. И указал, что в машине находились тысяча евро. После этого он потерял сознание.

За фактом замаху на навмисне убивство, скоєного з корисливих мотивів, порушено кримінальну справу.