Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 жовтня 2011, 11:44 Пограбування
На Полтавщині злодій вирішив прийняти ванну у пограбованій оселі
На Полтавщині злодій вирішив прийняти ванну у пограбованій оселі

Після вдалої крадіжки - і попаритися не гріх. На Полтавщині правоохоронці затримали грабіжника. Той, напхавши сумки крамом у чужому будинку, вирішив ще й ванну прийняти. За цим дійством його і заскочила власниця помешкання. Зайшла до будинку, а там - чоловік - у чому мати народила.

По обіді Галина Василівна поверталася додому. Відчинила двері і остовпіла. У картузі, з намиленим підборіддям і голяка - в її ванній мився чужий чоловік. Перелякана жінка викликала міліцію. Голий крадій хутко зібрався і кинувся тікати. Не забув прихопити із собою величезної торби з награбованим.

Галина Василівна, постраждала:

- Потрапив через це вікно, потім же ж ходив по хаті, забрав золото, мої каблучки, сережки і хрестик золотий. Сумку узяв велику таку, з якою на Москву хлопці їздять, набив светрів.

Жінка була шокована, але добре запам'ятала злодія. За вказаними прикметами його швидко знайшли.

Юрій Старокожко, в.о. заступника керівника Котелевського РВ міліції:

- По гарячих слідах неподалік помешкання, де було здійснено даний грабунок, було застигнуто вказаного громадянина з вкраденими речами з вказаного будинку.

Правоохоронцям чоловік зізнався: помешкання обрав випадково. Грошей не знайшов, натомість - золота вдосталь. Зайшов до ванни і спокусився на охайно виставлене банне приладдя, адже ані ванної кімнати, ані власного будинку в селі не мав. Півроку тому приїхав із Західної України, шукав роботу. Батько шістьох дітей, дружина - за кордоном на заробітках. Таку жалібну історію сорокарічний чоловік повідав на фермі. На безробітного зглянулися.

Микола Іванович, бригадир тракторної бригади:

- До роботи спочатку ставився добре, а потім порушив дисципліну, трошки вживав спиртне. Ми його раз попередили, а другий раз уже звільнили.

Чи встиг любитель легкої пари за цей час ще когось навідати - правоохоронці наразі з'ясовують. Та проти чоловіка вже порушили кримінальну справу. Екскурсія чужим помешканням і ванні процедури для нього тепер можуть вилитися у восьмирічне ув'язнення.