Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 вересня 2011, 11:57 Пограбування
На Одещині бабуся з онукою вигнали з дому озброєного грабіжника
На Одещині бабуся з онукою вигнали з дому озброєного грабіжника

На Одещині літня жінка не злякалася бандита. Разом із онукою вона накинулися на грабіжника, що вдерся до їхньої хати. Нападника виштовхали з оселі, ще й штахетиною додали по спині. Самі шоковані власною сміливістю постраждалі розповідають деталі події.

Того дня 14-річна Ольга з села Дачного не пішла до школи, бо захворіла. Раптом, розповідає дівчинка, в хаті гупнули двері. Подумала, що то тато повернувся раніше з роботи.

Ольга, постраждала:

- Стоит мужчина в маске, кепке, неизвестное мне лицо, направляет на меня пистолет.  Сказал: "Ложись на пол, все будет хорошо, я тебя не трону, ты останешься жива".

Цієї миті в кімнаті з'явилася бабуся: Ганна Володимирівна бачила крізь вікно, як до її хати увійшов незнайомець. Коли забігла слідом - грабіжник у масці й з пістолетом вже душив її онуку.

Ганна Василівна, постраждала:

- Взяла его, толкнула. А он с пистолета стрелял. Я взяла, сняла с его головы, и он начал гонять в ванную.

Озброєного бандита пенсіонерка не злякалась: кинулась боронити онуку. Де лишень сили взялися!

Ольга, постраждала:

- Он начал ее бить по лицу, бабушка начала сопротивляться, и отвечать ему тем же. Он упал на пол вместе с бабушкой, на бабушку, получается. Я его начала отталкивать, чтобы бабушка встала. Бабушка пока встала, я его держала, била по спине.

Під натиском господинь помешкання зловмисник відступив. Тікаючи, намагався стріляти.

Ольга, постраждала:

- Бабушка ударила его по руке, выдерла пистолет на пол.

Онука з бабусею виштовхали бандита з хати, а потім ще й з двору. На прощання пенсіонерка віддячила грабіжникові ще й дошкою по спині. Поки викликали міліцію, чоловіка й слід запав. Нині правоохоронці шукають нападника, підозрюють: він злочин ретельно спланував.

В'ячеслав Мішеченко, керівник Усатівського РВ міліції:

- Возможно, односельчанин, возможно, не односельчанин, но владеющий хорошо ситуацией, кто находился дома, кто должен быть находиться. Внучка в самый последний момент в школу не пошла, потому что были проблемы со здоровьем. Соответственно, отец и мать уехали на работу.

У хаті правоохоронці знайшли речові докази: бейсболку і маску з панчохи, які грабіжник покинув, тікаючи. Тим часом, постраждалі потроху оговтуються від шоку, і нетерпляче чекають, коли ж їхнього кривдника затримають.