Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 вересня 2011, 11:49 Пограбування
У Львові жінка стала жертвою викрадачів авто
У Львові жінка стала жертвою викрадачів авто

Нещодавно у Львові затримали гурт розбійників. Вони напали на беззахисну жінку, відібрали в неї ключі від автомобіля й викрали його. Злочинців працівники міліції схопили за кілька днів. А машину повернули власниці.

На жінку напали, коли вона поверталася ввечері додому.

Любов, постраждала:

- Вийшла з машини, відкривала двері під'їзду, під'їзд на домофоні, - і побачила, що за мною біжить хлопець. Думала, що хоче забігти в під'їзд, так що дала дорогу йому ніби, але поняла, що біжить на мене. Повалив на землю, сказав: "Якщо хочеш жити, віддавай ключі від машини". Відразу підбіг другий, забрали ключі, завели машину.

Розбійників було троє. Один із них тримав жінку, інший - забирав у неї ключі від автомобіля. Ще один супроводжував спільників власною машиною. Зловмисників міліціянти шукали недовго, адже нападники не втекли зі Львова, й навіть не замінили номерних знаків на викраденому транспорті.

Роман Рибіцький, перший заступник керівника Львівського міського управління міліції:

- Один з них, раніше який являвся організатором цього злочину, який є найактивнішим виконавцем, раніше судимий за такі зухвалі злочини, як бандитизм, розбійні напади. Тобто, він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, організував групу ще з 2-х раніше судимих, і які, відповідно, скоїли цей злочин.

Автомобіля вже повернули власниці, нападники ж - за гратами. Найближчим часом їхню долю вирішуватиме суд.