Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 серпня 2011, 16:24 Пограбування
На Прикарпатті зловмисники пограбували 4 автомобіля
На Прикарпатті зловмисники пограбували 4 автомобіля

Інструменти, магнітоли та паливо одразу з чотирьох авт за одну ніч забрали мешканці одного з райцентрів Прикарпаття. Крім того, як з'ясували слідчі, зловмисники пограбували ще й сторожа одного з підприємств, що застав їх на місці скоєння злочину.

Василь, постраждалий:

- Багато тут було інструменту, інша машина стояла, колонки звідти повиривали, і тут були дві "Жигульки" тоже, і з "Уаза" того зеленого.

Того дня з однаковими заявами до міліції звернулися кілька громадян. Згодом слідчі переконалися: всі крадіжки скоїли одні й ті самі злодії. Спритників правоохоронці знайшли за межами району, в якому ті промишляли.

Роман Чекмаров, керівник Надвірнянського РВ міліції:

- Задокументовано злочинну діяльність групи з Тисменецького району, в складі трьох осіб. Два з них раніше судимих, які використовуючи автомобіль марки "Москвич". Їздили по території області і скоювали крадіжки. Речові докази вилучені, громадяни затримані по підозрі в скоєнні п'яти крадіжок та одного пограбування.

Слідчі з'ясували, що троє молодиків віком від 19 до 22 років без постійного місця роботи заробляли на життя продажем поцуплених речей. А якось зловмисники пограбували навіть сторожа, що застав їх під час чергової крадіжки.

Затриманий:

- Треба були гроші. Зробили злочин, заарештували, та й все.

- За що?

- За крадіжку.

Правоохоронці мають підстави вважати, що затримані причетні до інших крадіжок. За протизаконні дії їм загрожує ув'язнення терміном до шести років.