Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 серпня 2011, 14:12 Пограбування
На Миколаївщині затримали 42-річного кишенькового злодія-рецидивіста
На Миколаївщині затримали 42-річного кишенькового злодія-рецидивіста

Два гаманці щодня. Стільки забирав Миколаївський кишеняр у необачних пасажирів маршруток. Затримали хапкого чоловіка під час чергової крадіжки.

На запитання, чи має роботу, сорокадворічний крадій-рецидивіст лише усміхається.

Затриманий:

- Ты где-то работаешь?

- Ха-ха, та нет! Я в этом не нуждаюсь.

Чоловік чесно зізнається: крав, краде і крастиме, якщо не посадовлять за грати. Мовляв, це робить усе своє свідоме життя. Каже, на лови виходив що два дні.

Затриманий:

- Ну, заходил в маршрутку, на протяжении дня катался то в одной, то в другой. Ну, чудаков, у которых лопатники торчали с задних карманов, - просто их вытягивал аккуратненько. Ну, у женщин, девушек, если у них сумочка была хорошо открыта - телефончик, кошелечек.

Зловмисник до крадіжок готувався. На справу завжди вдягав футболку, а поверх - сорочку з довгими рукавами, аби ховати під неї поцуплене.

Ірина Головатюк, слідчий Центрального РВ міліції в м. Миколаєві:

- Когда его задержали у него ногти были, очень большие подточенные ногти. Для мужчины это, скажем, неприемлемо. В ходе следствия он подтвердил, что ему так было удобнее вытаскивать, цеплять купюры.

Чоловік зізнається: після поїздки в маршрутках мав близько двох тисяч гривень. Каже, цього вдосталь, щоб красиво жити. Та зрештою спритника затримали на гарячому.

Ірина Головатюк, слідчий Центрального РВ міліції в м. Миколаєві:

- Был задержан гражданин, у которого в последствии по центральному району оказалось еще 12 эпизодов подобных. Ну, кроме кошельков брал еще мобильные телефоны.

Чолов'язі загрожує років з п'ять ув'язнення. Та він не переймається. Двічі за крадіжки вже відсидів, і цього разу обіцянок припинити оббирати пасажирів - ані правоохоронцям, ані журналістам - не дає.