Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 серпня 2011, 19:37 Пограбування
У Києві два нетверезих азербайджанця викрали таксі
У Києві два нетверезих азербайджанця викрали таксі

Утрапив у халепу київський таксист. Він виконав останнє замовлення й повертався нічним містом додому. Та на дорогою підібрав нетверезих клієнтів, про що згодом пошкодував.

У таксі хлопці довго не могли вирішити - куди саме їхати. Покрутившись містом, наказали водієві зупинитись.

Постраждалий:

- Я остановился. Я ж не знал, зачем. Один ножик в горло, один - сзади. Ну, я же выбежал. Выбежал - а ключ полностью не вытянул, не вырвал его.

Нападники спершу побігли за чоловіком, та потім сіли в його авто й поїхали. Сам таксист кинувся просити допомоги в колег.

Постраждалий:

- Останавливаю - там таксист испугался, закрыл двери. Окно приоткрыл - говорю: такое, такая ситуация, сам такой же.

Гуртом місце викликали правоохоронців, і ті почали шукати викрадачів авта.

Юлія Мусташ, помічник керівника Голосіївського РВ міліції:

- Машину знайшли через 40 хвилин після того, як вони її угнали. Знайшли у приватному секторі, машина була пошкоджена, бо ці хлопці скоїли на ній ДТП. Затримали юнаків через добу, власне, у домівках у їхніх. Це хлопці - одному - 19 років, іншому - 20. Один навчається у київському виші, другий ніде не навчається, ніде не працює.

Затримані, азербайджанці за національністю, пояснюють: ножа витягли, бо не мали, чим розрахуватися. Та й загалом не тямили, що коїли, бо були дуже п`яні.

Затриманий:

- Я остановил такси, ножом его напугал, он убежал, я сел за рулем, все. Как пьяный человек может соображать? Я не соображал, был пьяный.

Затриманий:

- Но я не виноват, там не виноват, я сидел сзади машины. Ребята начали ножом, вытащили таксиста, таксист изругался. Я кричу: "Не делайте, не надо, не красиво!" Но потом говорю: "Остановите машину". Они тоже испуганные были, врезались в решетку.

Втім таксист заперечує: каже, клієнти знали, що робили.

Постраждалий:

- Я стараюсь, когда человек сильно пьяный, я не связываюсь. То денег нету, то еще что-то. Они нормальные были, адекватные, - дак они когда сидели в ресторане, максимум, по бокалу пива выпили.

Тепер обидва затримані в СІЗО. За скоєння збройного нападу на водія та викрадення автомобіля їм загрожує до 12 років ув'язнення.