Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 серпня 2011, 15:15 Пограбування
У Луганську двоє п'яних хлопців викрали вантажівку, після чого викликали міліцію
У Луганську двоє п'яних хлопців викрали вантажівку, після чого викликали міліцію

У Луганську двоє п'яних молодиків викрали вантажівку "МАN". З вітерцем хлопці майже доїхали до власного подвір'я: на повороті машина заглухла, і до оселі довелося йти пішки. Щоб вантажівка не заважала руху транспорту, приятелі самі викликали наряд міліції. Мовляв, невідомі кинули машину.

Того вечора двадцятиоднорічний Володимир і вісімнадцятирічний Сергій вирішили попити пивка. В місцевому генделику купили чотири літри на кожного, потім ще. А згодом хильнули й самогону. Поруч смакував каву далекобійник. Зав'язалася розмова. Хлопці запропонували водієві переночувати в них на дачі. Та коли йшли до машини, молодший ударив кермувальника по голові. Поки той приходив до тями, забрали ключі, все, що було в кишенях, і поїхали багатотонною вантажівкою. Тим часом, перехожі надали допомогу водієві та викликали міліцію.

Денис Кулик, оперуповноважений Артемівського РВ міліції м. Луганська:

- В дежурную часть Артемовского райотдела поступило сообщение, что двое неизвестных с применением насилия незаконно завладели автомобилем. По горячим следам двое молодых людей было задержано.

"МАN" був хлопцям до вподоби. На шляху додому знесли кілька парканів і дерев. Коли машина заглухла, вирішили її кинути, а телефоном повідомили міліцію, що хтось поставив вантажівку просто посеред дороги. Проте, ошукати правоохоронців не вдалося. Молодиків затримали. Розповідати про злочин вони не квапилися.

Володимир, затриманий:

- Я половину не помню. Правда. Я требую адвоката, и не буду отвечать ни на какие вопросы. Вообще на самом деле я не хочу давать никаких показаний. Потому что на меня очень сильно давили. Я был в нетрезвом состоянии. В очень сильном.

- Вы что, пили в РОВД?

- Нет, меня туда привезли пьяного.

Сергій, затриманий:

- Нам говорят: мы совершили угон и похищение имущества. Похищением имущества является телефон и 80 гривен.

- Что, значит, они сказали? А на самом деле сколько было?

- 35, не 36.

Проти молодиків порушили карну справу за викрадення автомобіля та крадіжку речей. Обидвох затримали. Тепер хлопцям доведеться згадати все, інакше кілька років тренуватимуть пам'ять у в'язниці.