Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 серпня 2011, 15:52 Пограбування
В Одесі троє невідомих пограбували поштовий відділ на 100 тис. грн.
В Одесі троє невідомих пограбували поштовий відділ на 100 тис. грн.

Розбійний напад в Одесі. Троє невідомих пограбували поштовий відділ. Злочинці в масках забрали 100 тисяч гривень. Протистояли нападникам самі жінки: бо у приміщені охорони немає.

На пошті на вулиці Хутірській в Одесі - переворот. Гармидер здійняли троє невідомих у масках, що зайшли до відділу, - за десять хвилин по тому, як інкасатори привезли гроші на виплату пенсій. Уранці у приміщенні ще не було клієнтів. На пошті працюють самі жінки. Дати відсіч трьом кремезним чоловікам не змогли, бо нападники вдерлися тієї миті, коли більшість персоналу сортувала листи й бандеролі в окремій кімнаті. Пані Тетяна намагалася чинити опір самотужки, тримала сумку з грішми до останнього, поки не почали бити.

Тетяна Ляпис-Мельникова, керівник одеського поштового відділу № 55:

- Когда я отклонилась, посмотрела, почему же не бегут нам почтальоны на помощь. Я увидела, что посторонний второй держит дверь, а в руках у него пистолет, он пистолетом как раз придавил дверь. Тогда мне стало совсем страшно. Я говорю: "Наташа, давай отпускать, я вижу, что мы не справляемся, отпускай сумку, потому что он сейчас выстрелит".

Працівниці переконані: грабіжники напад на пошту планували.

Наталя Бондарьова, заступник керівника одеського поштового відділу № 55:

- Такое ощущение, как будто бы задолго спланировали, понимаете?

- А вы попытались дать ему физически?

- Я вступила в борьбу, можно сказать. Не значительные травмы - лицо и рука. Ещё, правда, не знаю, что с рукой.

Постраждалих після нападу забрала оглянути "швидка". Міліція ж вивчає обставини скоєння злочину й шукає бандитів.

Тетяна Хмельницька, керівник прес-служби МВ міліції м. Одеси:

- По предварительным данным, находилось около 100 тысяч, в настоящее время сумма ущерба точная устанавливается, по данному факту возбуждено уголовное дело по статье 187 УК "разбой", проводится комплекс оперативно-розыскных мероприятий на установление личностей совершивших данное преступление.

У місті оголошено план "Перехоплення".