Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 серпня 2011, 16:43 Пограбування
У Києві чоловік викрав велосипед вагітної жінки
У Києві чоловік викрав велосипед вагітної жінки

Вагітна жінка проти грабіжника - така дуель розігралася в Києві. Представниця слабкої статі перемогла завдяки кмітливості. Вона не вчинила опору, а одразу звернулася до міліції.

На сьомому місяці вагітності, ця жінка щодня їздить на велосипеді. Лише відвернулася, як побачила: на її залізного коня заліз невідомий.

Постраждала:

- Он едет довольно медленно, поэтому я подошла и взяла сразу двумя руками за руль, и говорю: "Слазь". Не знаю, как было бы дальше, но я увидела в руке острое оружие, не то, чтобы он угрожал, но дальше не было смысла его держать.

Жінка не стала ризикувати, і побігла до міліціянтів. Схожого за описом велосипедиста правоохоронці побачили за кілька кілометрів від місця крадіжки. Коли злодій побачив патрульних, кинувся тікати в бік Парку Перемоги.

Юрій Даценко, інспектор патрульної служби Дніпровського РУ м. Києва:

- Так як там паркова зона, алейки вузькі, ми не могли його наздогнати автомобілем, і так як він швидше почав тікати, я вирішив застосувати пристрій для відстрілу гумових куль, зробив два поперджувальні постріли вгору, щоб він зупинився, він не відреагував.

Оскільки людей навколо не було, правоохоронці вирішили стріляти по втікачеві, втім, навіть діставши кулю в ногу, він не зупинився.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Тікаючи від переслідування, зловмисник дістався ось цього місця. Зрозумівши, що далі на велосипеді він не втече, покинув велосипед, і вирішив перепливати озеро.

Але там на нього вже чекав інший патруль. Велосипеда одразу повернули її власниці. Затриманому ж загрожує від 7 до 10 років ув’язненя.