Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 серпня 2011, 13:33 Пограбування
Новий вид правопорушників - злочинці-невдахи - тепер і в Україні
Новий вид правопорушників - злочинці-невдахи - тепер і в Україні

Вони зірки Інтернету, міліційних зведень та поговору громадськості: злочинці-невдахи.  

Один хлопчина вирішив до крамниці потрапити через дах. Вийшло, щоправда, не з першої спроби. І ось він всередину буквально - падає. Приземлення дещо затверде. Але ж мета примушує підвестись і красти. Набрав продуктів та сигарет. Утім, ось халепа - як вийти із супермаркету?  

Спочатку він штурмував двері, а потім - дах. Тут ще трохи скалічився. Врешті запалив цигарку і став чекати на поліцію. Колег же в цього афроамериканця хоч греблю гати.

Ось приміром, необачний злодюжка, красти почав просто на очах міліціянта. Іншій - вівчарки господаря.  

Радують кримінальними подвигами і мешканці Росії. Один чоловік у мить перетворився на Віні-Пуха. Так красномовно стирчить його п'ята точка з віконця кіоску, який хотів обікрасти, але застряг. Інші двоє молодиків теж на вміст МАФу замахнулися. Та невдачі переслідували злодюжок ледь не на кожному кроці. Спершу в кіоску спрацювала сигналізація.

Утім, галас зупинив їх лише на мить. З крамнички таки винесли те, що хотіли - коробки з пивом. І знову невдача - ноги злодія ледь тримають. Падіння! Потім - ще одне. Отак вкрасти змогли лише ящик бурштинового напою. Та й Україна багата на таких самородків. У Луганську за награбоване злодії віддають вдвічі більше. Отак чолов'яга напав на дівчину. Утім, не розгледів двох свідків - кремезних молодих хлопців, які наздогнали кривдника, і попросили повернути відібране.  

Свідок:

- Я не знаю, испугался, не испугался, телефон отдал, деньги, я думал, что это девушки, а это его телефон и деньги.

А ще є і у нас свій казковий ведмедик - Віні. Чоловік хотів пива, поліз у кватирку кафетерію. Але не розрахував своїх габаритів - зокрема обсягу талії. До найближчої пляшки не дотягнувся якихось п'ять сантиметрів, застряг. Міліціянти ж нагадують - навіть незавершений злочин за законом карається.  

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Якщо працівники міліції доведуть, що ця людина мала злочинний намір, то все рівно буде порушена КС за статтєю 186 - якщо без зброї та насильства, або 187, тобто розбій.

Тож радять не смішити людей ціною власної свободи.