Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 липня 2011, 15:01 Пограбування
У Миколаєві нападник із молотком відібрав у жінки 18 тис. доларів
У Миколаєві нападник із молотком відібрав у жінки 18 тис. доларів

Мало не забили молотком мешканку Миколаївщини. Нападник забрав у жертви вісімнадцять тисяч доларів. Жахливе побиття зафільмували камери домофонів. Завдяки їм злочинців вирахували вже наступного дня.

Світлана поверталася додому. На сходах побачила незнайомця і поспішила до ліфту. Чоловік кинувся до неї.

Світлана, постраждала:

- Бил по голове, я упала, кричала: "Не надо, не надо!" Я упала и ползком, и не знаю. Тупая боль, не соображала. Кровь заливала, я думала только добраться туда. Назад ходу не было.

Нападник забрав торбу і пішов геть. Закривавлена жінка покликала на допомогу. Вже за кілька хвилин на місце приїхали міліціянти та медики. Їм постраждала розповіла: в сумці були вісімнадцять тисяч доларів, які зібрала, аби купити квартиру. Особу підозрюваного з'ясували швидко, адже його обличчя зафіксували камери домофону. Наступного дня чоловіка затримали.

Затриманий:

- Предложили заработать денег. Сказали, будет идти баба. Надо было забрать у нее сумку. В пакете у меня молоточек лежал. Она начала сопротивляться, потом вижу - сопротивления нет, забрал сумку, и скрылся.

Наталія Зайченко, слідчий Заводського РВ міліції:

- К совершению данного преступления причастны риелторы, которые непосредственно занимаются недвижимостью.

Постраждала розповіла: горе-ріелторів порадили знайомі. Тому не підозрювала лиха. Вони допомогли продати квартиру і пообіцяли знайти іншу.

Світлана, постраждала:

- Нашли мне покупателя быстро, и нашли в замен квартиру мне. Сделка по продаже квартиры быстро состоялась, а то, что я должна купить, они начали оттягивать.

Жінка не здогадувалася, що рієлтори навмисно зволікають, аби вибрати влучний момент і забрати гроші. Своїх рук вирішили не бруднити. Знайшли виконавця із кримінальним минулим.

Наталія Зайченко, слідчий Заводського РВ міліції:

- На данный момент задержана одна из гражданок, которая занимается риэлтерской деятельностью 74 года рождения. Она была, неоднократно попадала в поле зрения милиции. Сейчас проводим розыскные мероприятия по поводу причастности ее в отношении иных граждан.

Друга поплічниця на підписці про невиїзд. Тридцятирічна жінка на 9 місяці вагітності. Та її делікатний стан навряд чи врятує від відповідальності.