Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 липня 2011, 12:00 Пограбування
На Житомирщині інспектори ДАІ зловили двох грабіжників золотих прикрас
На Житомирщині інспектори ДАІ зловили двох грабіжників золотих прикрас

Ювелірний магазин пограбували в Овручі двоє столичних гостей. Один вирвав із рук у продавця коробку із золотими каблучками, інший чекав на колегу в машині. Грабіжникам вдалося втекти, щоправда, ховатися вони спромоглися недовго.

В ювелірній крамниці Овруча тривав звичайний робочий день. Люди вибирали прикраси. Один з відвідувачів попросив показати йому кілька перснів.

Продавець:

- Підійшов мужчина, попросив поміряти перстень. Він був вже раніше, ще в понеділок. Я достала йому лоток, і підношу його. А він пальцем показує на одне, інше, а потім хапає лоток і тікає.

Грабіжникові вдалося винести тридцять три золоті чоловічі каблучки на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Та, виїжджаючи на авті з Овруча, крадії потрапили на очі даївцям. На вимогу інспекторів чоловіки зупинилися. Досвідчені міліціянти помітили: кияни нервуються. Тож оглянули їхню машину.

Степан Каленський, співробітник відділу ДАІ м. Коростеня:

- Під час огляду авто було виявлено пакет з ювелірними виробами із жовтого металу, після чого ми визвали слідчу групу, зловмисників затримали.

Вже у відділку один з грабіжників розповів, що жодних особливих планів не вигадував. Діяв просто: прийшов, побачив і вкрав.

Підозрюваний:

- Зайшов в ювелірний магазин. Просто викрав деяку кількість ювелірних виробів і втік.

Тим часом, керівник Житомирської обласної Державтоінспекції зазначає: такі випадки не поодинокі. Каже, його підлеглі злочинців затримують постійно.

Олександр Кравченко, керівник УДАІ в Житомирській області:

- З початку року працівниками ДАІ розкрито понад 80 злочинів загальнокримінального характеру. Розкриття ще 580 протиправних дій відбулося також за нашою участю.

Що ж до овруцьких поціновувачів ювелірних прикрас, то на них чекає від 4 до 6 років позбавлення волі.