Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 липня 2011, 15:30 Пограбування
У Криму хлопець вдруге викрав одні й ті ж "Жигулі"
У Криму хлопець вдруге викрав одні й ті ж "Жигулі"

Селянин із Криму мимоволі став учасником кримінальної комедії. Його побиті часом "Жигулі" двічі крав один і той самий злодюжка. Пригода з дворічною історією має й інтригу, й літературний мотив - помсту.

Вперше хлопчина зазіхнув на сусідове майно кілька років тому. Тоді викрадача стареньких "Жигулів" затримали й засудили. Увесь час в ув’язненні молодик мріяв помститися сусідові, якого він чомусь вважав винним у своїх нещастях. Саме тому тільки-но вийшов з в’язниці, знову викрав нещасливу машину.

Дружина постраждалого:

- Утром встаем, собирались на базар ехать, муж говорит: машины нет.

Постраждалий:

- Я побежал по деревне, начал искать, может быть, где-то рядышком, не нашел. Тут же позвонил в "102", что угнали машину.

Даївці знайшли авто поблизу села Донського. "Жигулі" буквально висіли на мості - праве переднє колесо було в повітрі. Викрадачі намагалися зіштовхнути машину в річку, коли вона заглухла. Про це розповіли самі злочинці. Їх затримали буквально за кілька годин.

Олег Єрохин, інспектор відділу ДАІ Симферопольського району:

- Было задержано два лица - два жителя с. Донское, один из них был несовершеннолетний, второе лицо - ранее судимое за аналогичное преступление.

Затриманий рецидивіст свою провину визнав. Розповів: усе через помсту. 14-річного односельця взяв у помічники. Разом виштовхали "ВАЗівку" з двору, відкотили подалі від будинку і поїхали. Без особливих складнощів, позаяк ключ був у замку запалення.

Постраждалий:

- Я машину загнал во двор, закрыл ворота, ключи не стал вытягивать, т.к. собирался ехать опять за сеном, потом пошел дождь, и я пошел отдыхать.

Тепер мстивий викрадач потрапить за ґрати на набагато довший термін. За повторний злочин йому загрожує до 8 років позбавлення волі.