Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 червня 2011, 14:10 Пограбування
В Одесі дільничний, затримуючи грабіжника, зламав руку
В Одесі дільничний, затримуючи грабіжника, зламав руку

Одеський дільничний затримав спритника, що на вулиці зривав прикраси з жінок. Пригода не минулася без гонитви, у "шерифа" - зламана рука. Та головне - злочинець тепер за ґратами, а постраждалій повернули золотого ланцюжка.

Ця історія сталася в Одесі на вулиці Космонатів. Дільничний Малиновського райвідділу міліції В'ячеслав Горинцев ішов у справах, коли раптом побачив, як невідомий парубок зірвав золотого ланцюжка з шиї дівчини, й побіг просто на нього.

В'ячеслав Горинцев, дільничний інспектор Малиновського РВ міліції м. Одеси:

- Я услышал сильный женский крик истерический, и увидел, как на встречу мне бежит с очень большой скоростью неизвестный мне человек. Увидев меня в форме, он изменил направление, и на мои просьбы, чтоб остановиться, он не отреагировал, а наоброт, еще увеличил скорость.

Дільничний кинувся за грабіжником. При собі мав лише газового балончика.

Затриманий:

- Милиционер пытался меня задержать, травил в меня из баллончика газа, пытался вырвать баллончик, пытался вырваться, при этом неоднократно я падал на землю, то есть, убегая от него.

Свідками затримання злодія були численні перехожі. Грабіжник кинув ланцюжка в кущі, й почав відбиватися від правоохоронця.

В'ячеслав Горинцев, дільничний інспектор Малиновського РВ міліції м. Одеси:

- Он упал, я попытался его схватить, но, так как он был потный, скользкий, он смог вырваться, и снова начал убегать. Я продолжил преследование, и настиг его. В этот момент он нанес своей рукой два сильных удара по моей кисти. Я почувствовал резкую боль, но я завершил прием, положил его на землю, связал его руки ремнем, сначала своим поясным, потому что вблизи доступа не было наручников.

Вже у відділку затриманий розповів: приїхав до Одеси з Молдови шукати роботу. Зізнається - грабує не вперше, за попередню здобич, також золотого ланцюжка, отримав у ломбарді 4 тисячі гривень. Своїх жертв обирав випадково.

Затриманий:

- Я подходил, шел навстречу. Сбоку, на расстоянии вытянутой руки, внезапно дернул за цепочку, рывком сорвал, и сразу начал убегать.

Лейтенанта, що затримав грабіжника, керівництво одеської міліції планує нагородити.