Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 травня 2011, 13:04 Пограбування
На Волині двоє братів побили й пограбували чоловіка
На Волині двоє братів побили й пограбували чоловіка

На Волині двоє братів відлупцювали перехожого. Побили чоловіка мало не до смерті. Забрали в нього куртку й мобільний телефон. Та тішилися чужим майном недовго: вже за дві години лиходіїв затримала міліція.

Олег і Володимир рідні брати, обидва неодружені. Тож те й робили, що рибалили й гуляли. Під час однієї з нічних гулянок хлопців і потягло на подвиги. За жертву обрали знайомого.

Ігор Муковоз, керівник Ківерецького РВ міліції:

- Дані особи помітили цю людину, яка йшла із закладу громадського харчування в місті Ківерці. Вони її супроводжували, і вже під самим будинком вчинили раптовий напад, і заволоділи мобільним телефоном, деякими іншими речами і документами.

Впоралися за дві хвилини.

Володимир, затриманий:

- Я підбіг його вдарив, потім газовий балончик розпилив йому в очі. І побили його. Це була моя ідея, речі ми не продавали, залишилися у нас.

Щойно пограбований прийшов до тями, повідомив про напад правоохоронців.

Олександр Стернічук, кореспондент:

- Доки одна опергрупа транспортувала закривавленого перехожого до клініки, інша прочісувала нічні вулиці. Як виявилося, не даремно: менше, ніж за дві години недолугих рекетирів затримали. Речі, що вилучені у них, тепер головні докази нічного грабунку.

Що ледацтво рано чи пізно закінчиться криміналом, хлопцям не раз казали батьки. Та брати не слухалися: на роботу не влаштовувалися, пиячити не припиняли.

Ігор Муковоз, керівник Ківерецького РВ міліції:

- Вчора ввечері, коли я повертався додому, батьки цих осіб чекали у нас перед райвідділом міліції. І тато сказав, що чогось подібного він чекав. Тобто, його турбувала поведінка його дітей.

Хоча раніше братів не затримували, правоохоронці перевіряють, чи не причетні, бува, парубки до скоєння інших злочинів. Проти обох порушено кримінальну справу за фактом пограбування. За це можуть посадовити за грати на термін від чотирьох до шести років.