Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 квітня 2011, 14:14 Пограбування
На Сумщині зухвало викрали суддівську "Волгу"
На Сумщині зухвало викрали суддівську "Волгу"

Відеокамери, охорона, металеві ворота й міцний замок не стримали викрадачів машини. На Сумщині просто зі стоянки суду забрали "Волгу". Діяли нахабно й гучно. Але дивно - викрадення ніхто не почув, відеокамера не зафіксувала.

Це - Охтирський суд. Він обклеєний попередженнями, що тут відео спостереження. Такі таблички на грабіжників уже не діють. Ось тут працівники суду ставлять свої авта. А це - ворота, зкріплені величезним замком. Ще кілька годин тому вони закривали територію суду. І ще кілька годин тому тут, за сталевими ворітьми, і під пильним наглядом відеокамер і охорони стояла "Волга" місцевого судді.

Її викрали вночі. Замка крадії навіть на намагалися відімкнути. Щоб забрати машину - таранили ворота - і то не раз. Та цього не почув місцевий охоронець. Нічого не знає й вартовий сусідньої стоянки. Він чергував тієї ночі, слідчі кілька разів приходили до нього і все допитувалися, як можна було не почути такого гуркоту. Чоловік виправдовується.

Леонід Кобзар, охоронець сусідньої стоянки:

- А там я знаю… Ну, собака гавкала. Там сидять до часу ночі, ругаються, кричать. Ну, що ж, молодьож гуляє.

У міліції такого абсурдного викрадення ще не розслідували. Навіщо було красти десятирічну суддійську "Волгу" - тут не знають, а тому просять допомогти місцевих.

Руслан Кладько, перший заступник керівника Охтирського МВ міліції:

- Можливо, хтось з мешканців міста, таксисти, случайні перехожі бачили цю машину, на якій, може бути пошкодження задньої частини кузова, розбитий лівий "стоп" і ліва задня фара. Зараз ми чекаєм помочі от мешканців міста.

Нині за фактом викрадення порушено кримінальну справу. Якщо злодія затримають, його ув'язнять.