Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 січня 2011, 14:55 Пограбування
У Луганську спійманий грабіжник віддав свої гроші і телефон
У Луганську спійманий грабіжник віддав свої гроші і телефон

Курйозне пограбування сталося в Луганську. Вночі невідомий поцупив у дівчини мобілку та сумочку. На допомогу прийшло двоє героїв: та повернули не лише вкрадене, а й ще один телефон і купу грошей. Звідки взялися ці бонуси?

Ольга поверталась додому близько другої ночі. Рідним телефоном повідомила, що вже майже біля власного під'їзду. Аж тут незчулася, як опинилась на землі.

Ольга, постраждала:

- Сзади подошел неизвестный, отшвырнул к дому. Я ударилась головой, потеряла сознание. Когда очнулась, начала громко кричать. Смотрю - он убегает с моей сумкой и телефоном.

На жіночий галас підбігло двоє чоловіків. Зрозумівши, що сталося, кинулися наздоганяти грабіжника.

Олег, затриманий:

- Побежали за мной. Из-за этого я бросил все. И вообще, это была дурная затея.

Хлопці кажуть, що нападника помітили ще за кілька хвилин до інциденту. Чоловік видався дивним.

Яніс Аристотель, мешканець м. Луганська:

- Мы заметили в нем странное поведение, так как он через каждые 5 метров оборачивался. Поэтому мы решили проследовать не домой, а за ним по дворам.

Впіймати втікача для двох міцних молодиків було не проблема. Наздогнали й наказали віддати все награбоване. Той не сперечався. Навіть зайвого додав - свого телефона, та ще й грошей підкинув. Так само, своїх.

Олександр Лосев, мешканець м. Луганська:

- Да ну, не знаю. Схватил его, сказал, чтобы все отдал. Он испугался - отдал телефон, деньги. Я ж думал, что это девушки. А оказалось потом, что это его телефон, и деньги были.

Бонусний телефон та гроші одразу передали міліціянтам.

Олег Зотов, слідчий Артемівського РВ міліції м. Луганська:

- Было возбуждено уголовное дело по статье 186 УК Украины. Санкция данной статьи предусматривает лишение свободы сроком до 6 лет.

Для грабіжника-невдахи нинішнє ув'язнення буде вже п'ятим. Досі на нарах він провів цілих 20 років. Себе виправдовує лише тим, що грошей не мав. Тож хотів просто підзаробити.