Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 січня 2011, 17:03 Пограбування
У Києві двоє пограбували ювелірний магазин на Троєщині
У Києві двоє пограбували ювелірний магазин на Троєщині

У Києві - чергове пограбування ювелірної крамниці. Грабіжникам знову вдалося втекти з місця злочину.

Розбита вітрина, розкидані прикраси та спантеличена продавчиня - так виглядає ювелірний магазин на Троєщині після візиту двох молодиків. Все трапилося вранці, крамниця тільки-но відчинилася, аж раптом туди увірвалися невідомі. Зухвалі зловмисники навіть не прикрили свої обличчя - одразу перейшли до справи. Як саме складався діалог злочинців і продавця - працівники магазину розповідати не схотіли. Мовляв, іще не повідходили від шоку.

Продавці:

- Розкажіть, що у вас трапилося.

- Нет ничого, девушка, ничего не будем говорить.

- А що трапилося?

- Та нічого.

- Так кажуть же, що пограбування.

- Мало ли, що кажуть. Кажуть різне.

А от на ринку, поряд із пограбованою ювеліркою, про інцидент говорять цілий день. Як тікали грабіжники - ніхто не бачив, адже все сталося рано вранці. Натомість багато хто бачив двох підозрілих незнайомців, що крутилися біля магазину за день до пригоди. Щодо самого пограбування, подейкують, ніби один зі злочинців витяг пістолета і руків'ям ударив охоронця. А інший, тим часом, згрібав золоті прикраси - каблучки, ланцюжки та браслети.

Олександр, продавець:

- Це на відкритті було. Прийшли. Зайшли, там тільки розкладали товар. Там охоронець був, стукнули його пістолетом, чи, може, то просто пугач. А та в обморок упала.

- Продавчиня?

- Да.

Продавець:

- Какие-то подозрительные тут и вчера крутились, но мы не видели.

Продавщиця:

- Кажуть, ударили по голові.

- Кого вдарили?

- Охранника.

Тим часом, у міліції поки що з’ясовують обставини справи. Поки власники підраховують збитки. Міліціонери опитують свідків. Якщо у зловмисників і справді була зброя проти них, порушать кримінальну справу за статтею "розбій". Але поки що їм інкримінують грабіж.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Поки що вирішується питання за статтею 186, є інформація, що нібито у них була зброя, схожа на мисливську, або короткоствольну. Буде порушена кримінальна справа за фактом розбійного нападу.

Нині правоохоронці збирають прикмети для фотороботів підозрюваних. Двох зухвальців оголосили в розшук.