Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 січня 2011, 14:24 Пограбування
На Донеччині колишній в'язень проломив череп жінці з метою пограбування
На Донеччині колишній в'язень проломив череп жінці з метою пограбування

На Донеччині пограбування вчинив колишній тюряжник. Постраждала зі струсом мозку - в лікарні, а 47-річного нападника посадовлять до в'язниці вже вшосте.

Без роботи, тож без заробітку. Вихід з цієї ситуації 47-річний Микола знайшов: увечері із залізним прутом пішов шукати спонсора для родинного бюджету. У безлюдному провулку трапилася жінка. Заради чотирьох золотих каблучок, ланцюжка та мобільного телефона чолов'яга проломив жертві черепа.

Андрій Семенчук, керівник сектору Шахтарського МВ міліції:

- Он на содержании имеет 15-летнего сына и престарелую мать. В связи с этим говорит, что девушка не вовремя попала в поле зрения последнего. И в отношении ее он совершил преступление, и завладел ее имуществом. В дальнейшем хотел продать вырученное имущество, деньги потратить на сына и на мать.

Жінка дивом вижила. А злочинця затримали в сусідньому місті, коли той хотів продати крадені коштовності. Уже в міліції колишній тюряжник розповів: працював гірником на нелегальній копанці, але незадовго до нового року її закрили правоохоронці. Знайти роботи не зміг.

Затриманий:

- Откровенно сказать, сейчас ранее судимому тяжело устроиться официально на работу. То мест нет, то надо, то не надо. Узнали, что судимый - человек не нужен.

Затриманий нарікає, роботодавців відлякує його службовий список, який налічує 5 судимостей. За розбійний напад до тюрми потрапить ушосте. За цей злочин чолов'яга проведе за ґратами від 8 до 15 років, ще й майно конфіскують.