Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 грудня 2010, 14:48 Пограбування
У Криму побитий сторож переслідував грабіжників близько 2 км
У Криму побитий сторож переслідував грабіжників близько 2 км

Від 7 до 12 років можуть пробути за ґратами двоє грабіжників, що скоїли розбійний напад на одну з дачних ділянок у Сацькому районі Криму. Бандити побили сторожа, забрали з будинку всю готівку, й пішли собі геть. Та постраждалий не розгубився й кинувся наздоганяти кривдників.

Двоє невідомих у масках забігли до дачного будинку пізно ввечері. Там був лише сторож, то ж нападники кинулися на 24-річного хлопця. До шиї приставили ножа.

Артур Маркин, заступник керівника Сацького МВ міліції:

- Избили палкой, один избивал, второй угрожал ножом и потребовали отдать ему все деньги. Все его сбережения этого потерпевшего составляли более 300 гривен. Они забрали деньги, забрали мобильный телефон и скрылись.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сацького МВ міліції:

- Находчивый молодой человек не растерялся, и начал преследовать своих обидчиков, проведя их под покровом темноты почти до входа в поселок, где они начали снимать маски и выбрасывать свое орудие в кусты, и тогда молодой человек, новоявленный сыщик, узнал одного из своих обидчиков.

Парубок, який біг за своїми кривдниками кілька кілометрів, побачив: розбійники прийшли до селища Мирного. Пограбований повернувся й знайшов свого родича - господаря дачної ділянки, а той уже написав заяву в міліцію. Через кілька годин оперативники затримали горе-грабіжників, для яких поява правоохоронців стала повною несподіванкою. Зловмисники були абсолютно впевнені, що на смерть залякали свою жертву.

Віктор Вікторович, родич постраждалого (телефоном):

- Они это все время шли, обсуждали, веселились. Хвалясь, какие они разбойники, как этот парень бедный испугался.

Тепер самовпевнені молодики за ґратами чекають суду. Міліціянти кажуть: за розбій вони отримають максимальний термін, оскільки обидва вже неодноразово мали проблеми із законом.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин.